FREE DOWNLOAD

100 Vjet Albania

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Ju lutem shkarkoni versionin me te fundit te Albania Wallpaper tek linku me poshte :

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rony.albaniawallpaper

  ------------------------------------
  ------------------------------------

  Pas instalimit shkoni tek :
  Settings -> Display -> Live Wallpaper dhe Perfundoni Aktivizimin.

  Users review

  from 261 reviews

  "Great"

  8.8