Razglednica

Razglednica by Tusmobil Android

FREE

(4 stars)

(24)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Razglednica for Android screenshot
View bigger - Razglednica for Android screenshot
View bigger - Razglednica for Android screenshot
View bigger - Razglednica for Android screenshot
Aplikacija omogoča pošiljanje vaših lastnih fotografij v obliki klasične razglednice na poštne naslove v Sloveniji. Storitev vam omogoča hitro, preprosto in cenovno ugodno posredovanje razglednic z osebno noto.

Uporaba je enostavna in je sestavljenja iz štirih korakov. Najprej izberete fotografijo s pomočjo galerije ali pa posnamete novo. Obstaja tudi možnost, da aplikacijo poženete s pomočjo funkcije za deljenje slik iz poljubne aplikacije na vašem telefonu, ki to omogoča preko ustreznega menija za deljenje vsebin (fotoaparat, galerija, upravljalnik/pregledovalnik datotek …).

V naslednjem koraku določite poštni naslov prejemnika. S pomočjo tipke meni na zavihku za prejemnika pridete do dodatnih možnosti, kot je npr. izbira prejemnika iz imenika vašega telefona ali seznama priljubljenih, ki si ga sami ustvarite.

Tretji zavihek vam omogoča vnos besedila, ki bo natisnjeno na hrbtni strani razglednice.

Pred pošiljanjem si lahko ogledate simbolični prikaz razglednice. S kretnjo prsta levo ali desno prikazano razglednico tudi obrnete.

Storitev je omogočena le Tušmobilovim uporabnikom. Storitev se zaračuna po veljavnem ceniku. Prenos podatkov v lastnem omrežju se ne zaračuna. Pri uporabi storitve v tujini svetujemo uporabo WiFi omrežja, kar lahko zniža stroške posredovanja pri prenosu podatkov.

Recently changed in this version

Dodan algoritem za boljše prirejanje izvorne fotografije formatu tiska.


Comments and ratings for Razglednica

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!