Proveri Broj

Proveri Broj

FREE

(2 stars)

(73)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Proveri Broj for Android screenshot
View bigger - Proveri Broj for Android screenshot
View bigger - Proveri Broj for Android screenshot
Доколку постојат грешки, Ве молам за детален опис со цел брзо отстранување.

Со оваа апликација може да проверите на кој мобилен оператор од Македонија припаѓа даден број. Броевите се проверуваат во базата на АЕК(Агенција за електронски комуникации). Ова значи дека веродостојноста на апликацијата се базира на веродостојноста на податоците во АЕК и дека може да постои доцнење - некој број да е префрлен, а тоа апликацијата да не го прикажува, се додека податоците во АЕК не бидат ажурирани.

Доколку имате неограничени минути кон даден оператор, проверете кон кои броеви можете да зборувате бесплатно.

Карактеристики:
- работи само со македонски мобилни телефонски броеви
- овозможено е рачно внесување на број
- овозможено е внесување на број од именик
- апликацијата проверува и прикажува на кој мобилен оператор припаѓа бројот
- по проверката, резултатот се зачувува локално зa понатамошна офлајн употреба
- преглед на проверените броеви
- сортирање на проверените броеви според оператор

English is not supported! This application is in Macedonian and is intended for the Macedonian market only!
This application serves for checking the mobile provider of a given Macedonian mobile number. The numbers are checked in the AEC's database.

Tags: провери број, proveri broevi za, proveri broj, провери на кој оператор припаѓа бројот, како да провериш број.

Recently changed in this version

Верзија 1.2
- Поправена е грешката која оневозможуваше проверка на број

Верзија 1.1
- Поправена е грешката поврзана со тастатурата
- Поправена е грешката при вчитување на број од контакт листа


Comments and ratings for Proveri Broj
 • (27 stars)

  by Stefan Rafa on 07/03/2014

  Не работи на ниеден број!!!

 • (27 stars)

  by daniel dolevski on 21/09/2013

  NE RABOTI POVEJKE APLIKACIJATA SO NADGRADBATA N

 • (27 stars)

  by Vasko Markovski on 22/08/2013

  Ne raboti

 • (27 stars)

  by Viktor Viktors on 21/08/2013

  Voopsto beskorisno za razlika od prethodnata verzija. Demek popravena verzija - ispaga deka ovaa ja potisnuva prethodnata, namesto da bide nadgradena i podobra

 • (27 stars)

  by Zlatko Sukuroski on 19/05/2013

  Ne raboti app