Shqip TV - PREMIUM

Shqip TV - PREMIUM

FREE

(4 stars)

(117)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Shqip TV PREMIUM - Ju mundeson ti shikoni kanalet e aplikacionit shqip tv, Videoteka me filma dhe Radio kanale ne nje format te kristalizuar HD.
E pershtatshme per te lidhur mobilin tabletin ose reciverin me televizorin tuaj

Tags: shqip tv premium, tv shqip premium, tv shqip premium instaliren, iptv arlind pajaziti, tv shqip falas arlind pajaziti, shqip tv premium-info, apps shqip tv falas, shqip tv-premium, shqip tvpremium.

Comments and ratings for Shqip TV - PREMIUM
 • (64 stars)

  by Fitim Gr on 06/01/2014

  Per me pages e paguj Ipkon , tash ju vlersoj me 0.00000 sen skeni bo . Duhet free se per me pages errnoft Ipko e Kujtesa krejt HD me 5 euro ne muaj !!

 • (64 stars)

  by Ferddo Ferdo on 03/01/2014

  Ehe qfar kodii

 • (64 stars)

  by Arsim Januzi on 03/01/2014

  Excellent

 • (64 stars)

  by Marin Ujka on 02/01/2014

  Deri tani shume mire

 • (64 stars)

  by Ardian Osmani on 31/12/2013

  Pune e sukseshme,te uroj edhe ne te ardhmen

 • (64 stars)

  by driton zeka on 30/12/2013

  Spo qelet

 • (64 stars)

  by malsore murseli on 30/12/2013

  Frrrr