Alla får ligga

Alla får ligga

$14.98

(4 stars)

(7)


Download for Android Like

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.
Ljudbok.
Av Henrik Fexeus.
Längd: 5h:47min. Storlek: 125mb
ListenApp ”svenska ljudböcker i Din smartphone”.
Detta är en ljudboksapplikation där du laddar ner en hel ljudbok och lyssnar på när det passar dig. Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!
Minneskort krävs.

Handling:
168 tips om hur du kan bli bättre på flirt, ragg och uppvaktning.

I Alla får ligga får både män och kvinnor verktygen för framgång i det kittlande sociala spel som vi kallar flirt och raggning. Med sina unika kunskaper i ickeverbal kommunikation, social manipulation och påverkan, har Henrik Fexeus listat 168 konkreta och praktiska tips.

Med mycket humor och glimt i ögat beskriver Henrik flirtens väg till dejt i tre steg: attraktion, relation och förförelse. Boken är helt befriad från slitna raggningsfraser och uppvaktningsknep. Den stora hemligheten är istället inställning och attityd. Och när du väl lärt dig det har du förmågor som inget silikon eller gymkort i världen kan konkurrera med.

Boken hjälper dig inte nödvändigtvis att bli kär eller att hitta Den rätta, men den ger garanterat ett större urval att välja bland. Och du kommer att ha roligare medan du letar. För är kul att flirta. Det är samma sak som att vara intressant, lekfull, charmig, äventyrlig, rykande sexig och populär. En bra flirt får dessutom andra att må bra.

Se boken som en god vän som diskret viskar förslag i örat när du blir rådvill. Som Henrik Fexeus själv skriver: "Ta med dig 35 tips varje gång du går utanför dörren och du kommer att få ett mer spännande liv än det någonsin varit tidigare"

Tags: svensk barilla, <permission>, ladda ner gratis ljudbok, ladda ner ljudbok gratis till, flirta ligg, alla f, alla får ligga ljudbok, texten alla får ligga, alla får ligga henrik fexeus, ladda nergratis ljudbok.

Screenshots Alla får ligga
View bigger - Alla får ligga for Android screenshot
View bigger - Alla får ligga for Android screenshot
Comments and ratings for Alla får ligga

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!