DigibenScreenshots

Description

..........FRISSÍTÉS..........

Digiben 2. szám megjelent!
Tartalomból:
- Olcsó tabletes teszt Wayteq xTAB i70
- HTC One X az új trónbitorló
- HTML5 alkalmazások egyszerűen
- MySQL serdülőkorban
- Android a tévén, MyGica ATV 1000

2012 márciusában jelent meg a DigiBen ingyenes interaktív újság első kiadása, ami a mobilok, tablet-ek és egyéb digitális eszközök bemutatásával, fejlesztésével és a digitális piac alakulásával foglalkozik. A magazin célja annak az űrnek a betöltése, amelyet az elsősorban táblagépeken magyarul tartalmat fogyasztó és olvasó, tech témák iránt érdeklődő olvasók tapasztalhattak.

Az újság készítői munkatársak és barátok, akik nagy érdeklődéssel követik a folyamatosan formálódó digitális világ újdonságait és saját szerzésű cikkek formájában szeretnék másokkal is megosztani a legfrissebb híreket és tapasztalataikat. A cél egy olyan kiadvány összeállítása volt, ami megfelel a digitális eszközök felé támasztott elvárásoknak, és interaktív felülete élvezetesebbé teszi a cikkek olvasását beágyazott videók, képgalériák és linkek segítségével.

Az írások nem kizárólag szakmai közönségnek készültek, így változatos témákkal találkozhat az olvasó melyek több szemszögből járják körül a digitális platformok aktuális helyzetét, legyen az tesztelés, a vizsgált eszközökre való fejlesztés vagy marketing. Így kaphatott helyet egymás mellet az Android legfrissebb verziójának, az Ice Cream Sandwich-nek a bemutatása, egy Samsung Smart TV teszt és egy, a magyar startup-ok helyzetével foglalkozó cikk.

A magazin jellegéből fakadóan leginkább táblagépeken, azaz iPad-en, Android-os tablet-eken és Kindle Fire-ön élvezhető a legjobban és az Apple App Store-jában és az Android Marketen keresztül könnyen beszerezhető. A szerkesztők azonban gondolva azokra, akik nem rendelkeznek ilyen eszközökkel a www.digiben.hu honlapon elérhetővé tették az interaktív valamint hagyományos PDF verziót is.

Ízelítő az első számból:
- Ice Cream Sandwich nagyító alatt
- Márkázott Szórakoztatás
- Samsung Smart TV teszt és fejlesztés
- HTC Sensation - Szétszedtük
- a CES 2012 újdonságai

Tags: wayteq i70

Users review

from 8 reviews

"Great"

7.8