eKnjizara

eKnjizara by New look entertainment doo

FREE

(2 stars)

(363)


Download for Android

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Nije važno gde ste, da li sedite u prevozu, čekate na aerodromu ili možda uživate na nekoj od najlepših plaža uvek ćete imati dobru knjigu uz ovu aplikaciju na vašem Android telefonu i tabletu.

Skidanjem eKnjižare aplikacije vi dobijate aplikaciju u vidu kataloga u kome ćete uz pomoć pretraživača ili žanra doći do željenog naslova. Samim klikom na odabrani naslov dobijate kratak opis i cenu knjige, ako se opredelite za kupovinu samo jedan klik na BUY NOW vas vodi na Android market.

U samom pretraživaču eKnjizare možete naći savremene priče, trilere, horore, naučna dela, novele, stripove, magazine i još puno toga... Dovoljan je samo jedan dodir prsta da krenete putem novih avantura i uzbudjenja.

Tako da eKnjizara može postati vaša omiljena biblioteka, u kojoj možete doći do knjige za vas ili npr. slikovnici za vaše dete uz pomoć našeg pretraživača, kataloga ili samih žanrova na vrlo jednostavan način. Ipak, ako spadate u jednu od onih vrsta ljudi koji se teško odlučuje, i za to smo našli rešenje top 5 najprodavanjih i najčitanijih knjiga je tu da vam pomogne.

Upoznaćete se sa neobičnim predelima, njihovom istorijom, običajima, sudbinama, magijom ljubavi, humorom, nezaboravnim likovima i još mnogo toga vas čeka na ovoj aplikaciji. Knjige su idealno mesto gde možete da istražujete, da se usavršavate, naučite nešto novo, nešto korisno, a nabolji način da to i ostvarite u današnje moderno doba je putem aplikacije eKnjižare.

Zato, ako ste zaboravili knjigu koju ste već pročitali ili ste umorni od kupovina knjiga koju već imate ili pak niste sigurni sta ste preuzeli u biblioteci, eKnjižara je pravo mesto za vas.

Svakodnevno se ubacuju nove knjige, stripovi, slikovnice, magazini... Osvezavajte redovno aplikaciju

Dobro došli.

Tags: knjiga, e knjizara, knjige, knjizara, roman, srbija, hrvatska, bosna, crna gora, strip, magazin, bajka, slikovnica, deca, za, pesme, digitalna, istorija, triler, prodaja, marketing

Tags: e-knjizara srbija besplatno, najlepse slikovnice, eknjižara, besplatne knjige za eknjizaru, eknjizara.

Comments and ratings for eKnjizara
 • (27 stars)

  by Elma Halilovic on 22/03/2014

  Super

 • (27 stars)

  by Aleksandar Kecman on 12/03/2014

  Meni je dovoljno bilo to što sam našao jedu knjigu koja me je oduševila da ocijenim da je ovaj program odličan. Hoću reći aplikacija. Sve najbolje i puno pozdrava!

 • (27 stars)

  by Dusica Matic on 17/11/2013

  Ovo dobro?!Pih,nista bre gore. Cene ludilo a izbor 0

 • (27 stars)

  by nessy ness on 09/11/2013

  CIJENE SU UZAS..!! Da bi procitao, moras platiti. Koji kudac ti je app free??

 • (27 stars)

  by Asbis Srbija on 27/10/2013

  Odlicne knjige, prezadovoljna sam aplikacijom :)

 • (27 stars)

  by Emir Emir on 24/10/2013

  Nije moguce kupiti knjige iz Srbije, sto je totalni apsurd, obzirom da je aplikacija namenjena nasem trzistu.

 • (27 stars)

  by Ivan Kosutic on 19/09/2013

  Cool

More comments