Elisa Kirja

Elisa Kirja

FREE

(3 stars)

(887)


Download for Android Like

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists
Elisa Kirja is an application that enables you to read e-books, listen to audiobooks and purchase books with your Android tablet or smartphone.

Key features:
- Try the application without registering
- E-books and audio books can be purchased directly from the application
- Elisa Kirja service has the biggest selection of Finnish e-books in the world. Features also a good selection of Swedish and English e-books.
- Free classics available in Finnish, Swedish and English
- E-books in EPUB and PDF format supported
- Application works on all Android devices with Android version 2.1 or newer. Starting from Elisa Kirja 1.6 Android 2.2 is required.

Tags: elisa kirja, elisa kirja hylly, näytön zoomaus elisa kirjat, elisakirjat, elisa, books, kirja, tablet, elisa kirja palvelu, saunalahti review.

Recently changed in this version

Bug fixes


Comments and ratings for Elisa Kirja
 • (45 stars)

  by Pyry-Samuli Lahti on 03/02/2015

  Lukupuoli toiminut hyvin, mutta verkkokauppa on erittäin syvältä. Toimii vähän miten sattuu... Näyttää laiskasti toteutetulta webviewltä, jossa ei laiteta välimuistiin mitään. Todella tuskaista käyttää reissussa hitaalla nettiyhteydellä.

 • (45 stars)

  by Juho Heikkilä on 09/01/2015

  Kaupan käytettävyydessä ongelmia. Moniajonäkymän avaaminen heittää automaattisesti kaupan puolelta kirjahyllyyn. Paluunappi toimii oudosti, esim. kategoriavalinta hukkuu usein sitä painaessa. Kielen valinta olisi mukava, moni suomalainen kuitenkin käyttää käyttöjärjestelmäkielenä englantia.

 • (45 stars)

  by Antti Luoma on 23/12/2014

  Laittakaa, hyvät ihmiset, sovellukseen myös manuaalinen käyttökielen valinta niille, jotka haluavat käyttää laitettaan eri kielellä kuin sovelluksia. Nyt täytyy kikkailla, että saa käyttää ohjelmaa suomeksi.

 • (45 stars)

  by Paavo Patosalmi on 01/11/2014

  Google Play kirjoissa pienemmät hinnat ja parempi palvelu.

 • (45 stars)

  by Petri Hiltunen on 31/10/2014

  Äänikirjat olisi äärest hyvä sovellus erämaissa tai merellä kulkeville joiden hankala lukea tekstiä esim tärisevällä bunkalla. Sähköä usein miten löytyy merellä paatista kuin paatista mutta verkkoa ei. Koetappa tallentaa kuukauden reissua varten tabletille esimerkiksi neljää kirjaa, loppuu kaikista laitteista muisti kesken. Samaan aikaan SD kortilla 32GB tyhjää tilaa mutta kun ei tekijänsuojausten

 • (45 stars)

  by Ilkka Saarelainen on 16/07/2014

  Kaupan sisältö on laaja, mutta sovelluksen toteutus ala-arvoinen. Miksi ihmeessä tyhjien sivumarginaalien pitää viedä yhteensä lähes puolet näytön leveydestä? Kännykällä on todella tuskallista lukea, kun kerrallaan näkyy vain muutama lause, tai vaihtoehtoisesti teksti on niin pientä, että ei selvää saa. Haluan ennemmin lukea sitä tekstiä, enkä ihastella valkoisia reunoja. Lisäksi ohjelma kaatuilee

 • (45 stars)

  by Petteri Koponen on 10/06/2014

  Hieno sovellus!

More comments