Eniro på Sjön

Eniro på Sjön

FREE

(3 stars)

(474)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Goda nyheter, Årets Nyttotjänst (Guld Mobilen 2012) har blivit ännu bättre! Varsågod - här är nya Eniro på Sjön; ett snabbt och enkelt hjälpmedel för att du ska få ut det mesta av sommarens lustfyllda båtliv.

Höjdpunkter i Eniro på Sjön:

- Gratis sjökort!
- Svenska och norska sjökort
- GPS-position på sjökort, kurspil, karta i färd- och nordriktning, och satellitbilder
- Eniros söktjänst är integrerad. Sök lokalt efter närmaste gästhamnar, naturhamnar, sjömack, varv, övernattningsställe, restaurang - ja du förstår, listan är lång!
- "Man overboard" funktion som sparar all nödvändig information på en och samma skärmbild i din kamerarulle såsom nödnummer, koordinater, kartbild på nuvarande GPS position, VHF kanal, samt klockslag.
- För både Phone och Tablet

För den som önskar ytterligare navigationsstöd erbjuder vi möjligheten att köpa utökad funktionalitet till gratisappen, vilket inkluderar:

- Offline kartor så att du slipper vara uppkopplad
- Möjlighet att lägga upp rutter med waypoints samt spara dina favoritrutter
- Kurs
- Fart över grund
- Trippmätare

Eniro på Sjön är ett utmärkt planeringsverktyg inför båtresan och ska ses som ett komplement till befintlig navigationsutrustning.

Ladda ner appen och kasta loss!

Tags: eniro på sjön, eniro för sjön, hans ryrstedt, eniro på sjön test, på sjön eniro test.

Recently changed in this version

Various bug and crash fixes


Comments and ratings for Eniro på Sjön
 • (43 stars)

  by Carl Berner on 20/08/2014

  Offline kartorna fungerar inte. Den börjar om nedladdningen på noll varje gång skärmen slocknat. Resultatet blir att nedladdningen aldrig blir klar.

 • (43 stars)

  by Roy Tärnberg on 14/08/2014

  Ingen riktig navigations-app men sjökort i telefonen och den kan visa var man är.

 • (43 stars)

  by Max Cederhage on 07/08/2014

  Hatar när företag kommer på, detta kan vi nog ta betalt för. Tar BORT funktioner som fanns i gratisversionen och för att få tillbaka måste jag betala. Full förståelse för att pengarna måste komma nånstans ifrån. Men varför inte lägga till funktioner. Skulle tex vara Hydrographica kartmaterial eller avancerade planeringsfunktioner.

 • (43 stars)

  by Mattias Liljeson on 19/07/2014

  Offlinekorten slutar laddas ner när skärmen stängs av eller när applikationen förlorar fokus. Genom att slå på läget att skärmen alltid är på när plattan/telefonen laddas via settings->developer settings går det utmärkt att ladda ner korten. Det tar dock sin tid pga av den stora mängden data. Detta beror på att Eniro troligen använder kort i rastrerat format och inte vektorformat. Har man en mo

 • (43 stars)

  by Johan Karlsson on 15/07/2014

  Offlinekartorna är helt oanvändbara då de inte går att ladda ned på ett vettigt sätt..

 • (43 stars)

  by Daniel Rosik on 10/07/2014

  Hur ångrar man sitt köp för denna app? Varför kan de inte använda den vanliga funktionen för app-köp utan bara göra det krångligt. Köp INTE denna app.

 • (43 stars)

  by Claes Lindblom on 08/07/2014

  Jag har skickat frågor två gånger nu angående in app köpet och de kan inte ens anstränga sig att svara. Har gått minst en vecka före senasta mailet. Riktigt uselt Eniro!

More comments