FREE DOWNLOAD

eReolen

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Med eReolens app kan du låne både e-bøger og netlydbøger fra biblioteket. Bøgerne kan læses/lyttes på din Android smartphone eller tablet med eller uden internetforbindelse.

  eReolens app præsenterer masser af inspiration til læsning og lytning, bl.a. nyheder, videoer, forfatterpor-trætter og anmeldelser fra eReolens website.

  Praktisk info: For at bruge app’en skal du være oprettet som låner på dit lokale bibliotek. Hvis du ikke er lå-ner allerede, bliver du oprettet ved et besøg på dit lokale bibliotek. eReolen er tilgængelig via folkebibliote-kerne i alle landets kommuner.

  Users review

  from 2.327 reviews

  "OK"

  4.4

  Users comments

  Christian Roig

  by Christian Roig

  Mar 02, 2017  |  "Poor"

  Kan ikke se de eBøger jeg kan se via Browseren (eBøger jeg har lånt).

  Birger Poulsen

  by Birger Poulsen

  Jan 23, 2017  |  "Poor"

  Her er der virkelig plads til forbedring. App stopper oplæsning i tide og utide. Mangel på indstillinger. Hvis programmøren ville bruge 5 minutter på "Smart AudioBook Player" kunne han få masser af inspiration til hvordan det skal laves. Jeg bruger denne app til afspilning af andre lydbøger og podcast.

  Mona Norgaard

  by Mona Norgaard

  Dec 29, 2016  |  "Poor"

  Samsung Tab S2. Hverdag jeg skal læse et par sider kan jeg kun åbne appen og så fryser den. Så skal jeg afinstallere den. Download den på ny fra playstore, log in på ny og så kan jeg læse igen til jeg vælger at ligge den fra mig til næste gang hvor jeg skal denne procedure igennem igen. Extremt besværligt. Absolut ikke bruger venligt.

  Anders Sandal

  by Anders Sandal

  Nov 14, 2016  |  "Good"

  Bruger eReolen dagligt til og fra arbejde. Det virker, men der er nogle småting, der kunne være bedere. Det virker bedste for mig, hvis jeg downloader bøgerne, inden jeg afspiller dem. Mit største problem er at control-knapperne nogle gange ikke vises. Nogle gange skal jeg genstarte app'en 15-20 gange, før det lykkes mig at få lov at afspille. På det seneste, har jeg haft stor succes med at sætte telefonen i FLIGHT-mode, inden jeg vælger afspil. Når første jeg har fået startet bogen, kan jeg slå flight-mode fra igen.

  Søren Mogensen

  by Søren Mogensen

  Oct 16, 2016  |  "Great"

  Man kan sikkert sagtens få bedre systemer og havde jeg stadig oplevet de af andre beskrevne problemer med lydbøger, så havde bedømmelsen heller ikke været så god. Jeg har haft megen glæde af de gratis goder.

  Antje Reiss

  by Antje Reiss

  Oct 02, 2016  |  "OK"

  Det er ikke muligt at lytte til gemte lydbøger imens man har forbindelse til internet. Ellers kører appen hellere ikke særligt stabilt.