FREE DOWNLOAD

EvoBook - Carti electronice

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Instaleaza si ai eBook Reader, librarie virtuala si ebook-ui GRATUITE in limba romana!

  EvoBook – Carti electronice este o aplicatie gratuita pentru smartphone-uri si tablete care iti ofera acces la sute de eBook-uri in limba romana. Cu ajutorul aplicatiei poti citi orice eBook in format epub si pdf, protejat Adobe DRM sau nu. Aplicatia EvoBook iti pune la dispozitie o librarie virtuala cu sute de carti grupate pe categorii, autori, titluri, pe care le poti achizitiona intr-un mod foarte sigur si simplu.

  Functia de reflow iti permite sa citesti chiar si pdf-uri care, in mod normal, sunt mai greu de citit pe smartphone-uri.

  Alte facilitati ale aplicatiei sunt: autorizarea DRM a device-ului, optiuni de marire/micsorare font, mod de noapte, cautare, distribuire prin Social Media, subliniere, notite, sincronizare a informatiilor cu un serviciu de cloud.

  Tags: carti epub gratis , carti electronice gratuite , carti , carti electronice gratis , carti electronice in epub reader , carti in romana epub , carti electronice gratiscarti electronice gratis , carti epub gratis romana , carti epub gratuite

  Users review

  from 549 reviews

  "Good"

  6.2