Frøken Jensens Kogebog

Frøken Jensens Kogebog

FREE

(2 stars)

(86)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
*** Prøv 200 Frøken Jensen opskrifter Gratis ***

Frøken Jensens App indeholder den komplette klassiske kogebog fra 1901.

Husholdersken Kristine Marie Jensen fra Randers, kvinden som var „Frøken Jensen“, har formodentlig ikke gået rundt i køkkenet hos den københavnerfamilie, hun i slutningen af attenhundredetallet holdt hus for, og ladet sig tynge af overvejelser om, hvorvidt maden hun serverede var gammeldags eller moderne, endsige klassisk. Hun har blot passet sit arbejde samvittighedsfuldt og godt. Gennem årene har hun samlet og nedskrevet sine opskrifter og erfaringer, og i 1901 blev samlingen udgivet. Det kom der som bekendt en klassiker ud af.

I over hundrede år har vi alle sammen – unge og gamle, erfarne og uerfarne i et køkken – tyet til „Frøken Jensens Kogebog“ når vi lige skulle have repeteret opskriften på forloren hare og karamelrand. Eller hvis vi skulle have styr på melbollerne til hønsekødssuppen, eller afklaret en diskussion om hvad benløse fugle egentlig er. Klassikeren er – som rigtige klassikere ofte er det – stadig moderne og aktuel - og nu til Android. God fornøjelse på indkøb og i køkkenet.

Nu kan du også dele dine yndlingsopskrifter over de sociale medier, måske får du gæster til middag.

Frøken Jensens Kogebog nåede at udkomme i ikke mindre end 27 oplag i Frøken Jensens levetid, og er siden blevet en af de bedst sælgende bøger herhjemme nogensinde. 800.000 eksemplarer er det blevet til. Den originale kogebog er nyrevideret og bearbejdet af de to erfarne madskribenter Nanna Simonsen og Carina Malling Skronski.

Tags: forloren hare frk. jensens, frøken jensens kogebog føtex, frøken jensens kogebog, kokkens karamelrand opskrift, frk jensens hønsekødssuppe.

Recently changed in this version

1. udgave af den klassiske Frøken Jensens Kogebog til Android.


Comments and ratings for Frøken Jensens Kogebog
 • (35 stars)

  by Sven Andresen on 17/03/2014

  Har købt in-app, afinstalleret den og har nu fået nyt udstyr. Vil så installere den, da de ikke registrerer in-app køb. Får så besked at jeg allerede har købt den. Men kan ikke installere den

 • (35 stars)

  by Steen Birkerod on 12/01/2014

  Det fremgår ikke af beskrivelsen at der er in-app-purchase. Den viste sig ubrugelig uden betaling. Afinstallerer.

 • (35 stars)

  by Cæcilie Kongsgaard Balle on 03/08/2013

  Sikkert en rigtig god kogebog, men jeg har ikke altid kunne åbne opskrifterne- selvom jeg har købt app'en. Efter afinstallation virker den slet ikke. Og kan ikke købe den igen fordi jeg allerede ejer den :( så surt...