Het Getij

Het Getij

FREE

(4 stars)

(380)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Dit is de meest complete getijden app voor Nederland en de Noordzee.

Het Getij toont u de astronomische getijverwachting en de actuele waterhoogtemetingen op alle 164 meetpunten van Rijkswaterstaat, zowel in de lijst als op de interactieve kaart, voor héél 2014.
U kunt uw favoriete getij locaties aan uw voorkeurslijst toevoegen, zodat u bij de start van de app een supersnel overzicht krijgt.

Via de handige getijklok op de startpagina ziet u precies wanneer het spring- en doodtij is.
Daarnaast toont de app de actuele maanfases en -verlichtinggraad. En natuurlijk met op- en ondergangstijden van zon én maan.

Het Getij toont zowel de waterstanden op de aan getijden onderhevige locaties, als live waterstanden en waterstand verwachtingen in de grote rivieren, IJsselmeer en Schelde, tot Antwerpen.

De meetwaardes worden weergegeven in NAP en LAT en waar van toepassing in MSL (Mean Sea Level) en komen rechtstreeks uit de database van Rijkswaterstaat.

Leveringsvoorwaarden.
We doen ons uiterste best om een fantastische en accurate getijden app te leveren, maar kunnen natuurlijk niet garanderen dat de software en de daarin gepresenteerde data altijd 100% correct werken en zijn. Daarbij kunnen databronnen soms wisselen en kunt u geen rechten ontlenen aan deze getijapp of de daarin gepresenteerde informatie. Door Het Getij te downloaden en gebruiken accepteert u deze leveringsvoorwaarden.

Locatie
De locatiepermissie is alleen nodig voor de om u de actuele waterstanden in uw omgeving te tonen. Deze locatiegegevens worden door Surfcheck op geen enkele andere manier gebruikt.

En de zoekwoorden: getij, getijden, waterstanden, grote rivieren, ijsselmeer, schelde, wadden, zeeland, rotterdam, haven, getijapp, getijdenapp, eb, vloed, noordzee, surfapp, zeilapp, visapp, duikapp, windsurfapp, zeilapp

Tags: waterstanden.

Recently changed in this version

v1.8 - U kunt nu getijdata uit de toekomst opvragen, handig bij het plannen van een trip op of aan zee! (pro)
v1.7 - Meetpunt Zaltbommel toegevoegd + verwijzing naar de nieuwe HP33 stroomatlas-app.
v1.6 - Kaartweergaven verbeterd + knop om Zeeweer te starten toegevoegd + nieuwe machtiging om kaartcaching op de SD-kaart toe te staan.
v1.5 - De app toont nu ook alle waterstanden en verwachtingen in de grote rivieren, IJsselmeer en de Schelde.


Comments and ratings for Het Getij
  • (58 stars)

    by Hans Suter on 04/05/2015

    Om snel te kijken of het springtij is