Кодекс на труда FREEScreenshots

Description

От днес(18.09.2012) тази версия на "Кодекс на труда" е абсолютно безплатна, не изисква регистрация и е без никакви ограничения във функционалността. Единствената разлика от платената версия е, че показва реклами.

Кодекса на труда на Република България е винаги с вас. Лесна, бърза и удобна навигация по глави и раздели. Независимо дали сте юрист, студент или просто искате навсякъде и по всяко време на денонощието да можете светкавично да направите каквато и да е справка в Кодекса на труда.
Възможности на програмата:
Търсене по членове.
Търсене по ключови думи и изрази.
Възможност за изпращане на цели Глави/Раздели или отделни членове чрез bluetooth.
Възможност за изпращане на цели Глави/Раздели или отделни членове на емайл.
Възможност за маркиране на Глави/Раздели.
Възможност за промяна на шрифта.
Възможност за добавяне на който и да е член към Фаворити директно от главното меню на програмата.
След използване на операцията "Търси член" може да бъде добавен/премахнат към/от Фаворити намереният член.
Плюс справочник съдържащ информация(адреси, телефони за контакти, емайли, банкова информация, сайтове и т.н.) за 28 административни, 5 апелативни, 27 окръжни и 115 районни съдилища.На указаните в справочника телефони може да се звъни директно от самата програма.
Програмата не се нуждае от връзка със интернет за да работи!

Забележка: след инсталиране на програмата, не я стартирайте директно от бутона "Open" във Андроид маркета, защото може да крашне. Стартирайте си я нормално от телефона.

Application will show between one and three ad(ads) every day in our notification bar, and an ad every time when you start the program.

The permissions are for ads and it does not get any personal information.Thank you for understanding.

Tags: кодекс на труда pdf , kodeks na truda 2012 , кодекс на труда 2012 pdf , кодекс на труда 2012 , trudov kodeks pdf , kodeks na truda , кодекс на труда free 1.06 , кодекс на труда , кодекс на труда за сваляне

Users review

from 60 reviews

"Good"

6.8