Mburoja e MuslimanitScreenshots

Description

Mburoja e Muslimanit për Android

- Ndarja e lutjeve në kaptina
- Kërkimi i kaptinave të caktuara
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Tags: mburoja e muslimanit , mburoja e muslimanit latinisht e shqip , kuranda merhedi , mburoja e muslimanit apps , shkarko mburoja e muslimanit falas , shkarko mburoja e muslimanit per , shkarko mburoja e muslimanit audio , mburoja e muslimanit audio , mburoja e muslimanit per

Users review

from 2.427 reviews

"Awesome"

9.6

Users activity

besarti.morina1

by besarti.morina1

Downloaded

ermal

by ermal

Downloaded

Butrint

by Butrint

Downloaded

Ahmed

by Ahmed

Downloaded

Redi

by Redi

Downloaded

ALi

by ALi

Liked

ALi

by ALi

Downloaded

ad.nan1

by ad.nan1

Downloaded

ad.nani

by ad.nani

Downloaded