FREE DOWNLOAD

Pravoslavni Kalendar

  • SEARCH TYPE
  Pravoslavni Kalendar icon

  Pravoslavni Kalendar

  by: 363 8.8

  8.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Pravoslavni kalendar pruža korisnicima pregled koji se dani obeležavaju kao praznici kao i mogućnos da doda podsetnik za željeni praznik. Podsetnik za odabrani praznik je moguće dodati za trenutnu godinu kao i za svaku od godina unapred. Na glavnom ekranu aplikacije korisniku je pored samog kalendara sa obeleženim praznicima dostupna i galerija slika za posmatrani mesec. Takođe, vodi se računa i o praznicima koji se ne padaju svake godine istog datuma i o praznicima koji se obeležavaju kao crveno slovo.

  Za svaki od praznika postoji odgovarajući opis preuzet sa Wikipedije kao i slika sveca. Do ovih detalja dolazi se klikom na obeleženi datum ili klikom na sliku iz galerije.

  Tags: crveno slovo u kalendaru 2013 , pravoslavni kalendar 2013 , pravoslavni kalendar , crkveni kalendar 2013 crveno slovo , pravoslavni praznici , crveno slovo pravoslavlje , pravoslavni kalendar aplikacija , verski kalendar5 , crvena slova u pravoslavnom kalendaru

  Users review

  from 363 reviews

  "Great"

  8.8

  Users comments

  Vladimir Stojanovic

  by Vladimir Stojanovic

  Sep 26, 2016  |  "Poor"

  Nažalost, jedan od najvažnijih detalja svakog crkvenog kalendara nedostaje. Bez informacija o postu mora se uzeti druga knjižica - šteta...

  Vladan Nešić

  by Vladan Nešić

  Jan 22, 2015  |  "Awesome"

  Odlično, baš ono što mi je trebalo. Ukazujem jedino na datum 1.jun 2015., koji ima grešku (bar kod mene), jer mi se aplikacija zatvori kad tu kliknem.

  Anja Vejnovic

  by Anja Vejnovic

  Jan 04, 2015  |  "Awesome"

  Ova aplikacija je super ali ima jednu manu a to je sto meni nece da se INSTALIRA

  Saša Jerotijević

  by Saša Jerotijević

  Sep 09, 2014  |  "OK"

  Vaskrs ne uskrs .....ccc

  Dana Jovanov

  by Dana Jovanov

  Jul 02, 2014  |  "Awesome"

  Odlican I praktican

  MILJAN M

  by MILJAN M

  Apr 13, 2014  |  "Awesome"

  do sada najbolji.za razliku od drugih,ovaj program daje najvise podataka o praznicima.I najpregledniji je.svaka vam cast.