Razboi in gradina de legume

Razboi in gradina de legume by Infomedia Pro

FREE

(2 stars)

(60)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Povestea „Razboi in gradina cu legume”
O poveste cu morala! O poveste disponibila pe telefonul dumneavoastra, la indemana copilului.
O poveste cu morala, menita sa invete copiii cum sa se comporte si sa-i asculte pe parinti. O poveste interpretată de actori. Copilul poate trece de la o pagină la alta după dorinţă, in trei moduri diferite, dupa cum ii este mai usor. Imaginea şi sunetul plăcut face din ascultarea acestei povesti o experienţă deosebită.

„Era o privelişte de nedescris: Castraveţii ţopăiau nervoşi, dând din coate în dreapta şi-n stânga, încercând să lovească nişte biete Roşii, care, nedorind să se lase mai prejos, cu mâinile pâlnie la gură, le adresau tot felul de cuvinte jignitoare. Cepele se-nfoiaseră şi ele de tot şi ţineau, de pe margine, partea Roşiilor. Tot urlând de mama focului, Vinetele aproape că-şi pierduseră glasul. Începuse un adevărat război!...”
Ce se intampla mai departe... gasiti in povestea noastra!

Sa indragim lectura alaturi de PitiClic! Educatie alaturi de PitiClic!

Pentru mai multe produse software educaționale căutați „PitiClic”.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicații, Infomedia Pro, creatorul lui PitiClic, este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv, pentru PC si Mac, ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru iPhone si Android.

Program recomandat copilor cu varste cuprinse intre 4 – 7 ani.

Tags: in gradina de legume lectura dupa imagini, jocuri gratis razboi in gradina, gradina de legume, jogo de povete, jocuri cu razboiul legumelor, poveste cu legume.

Comments and ratings for Razboi in gradina de legume
  • (34 stars)

    by EmyFarkas on 21/05/2013

    Folosesc cd-urile si aplicatiile realizate de PitiClic pentru jocurile educative pe care le contin.Foarte bine realizate.Ii ajuta pe cei mici sa invete lucruri noi din diverse domenii.Fiul meu de fiecare data cand se joaca invata cate ceva nou Recomand!

  • (34 stars)

    by Maria.C on 09/04/2013

    Super! O poveste in versiune moderna! Imi place foarte mult! Are imagini si cuvinte amuzante si multe invataturi educative pentru copii! O aplicatie educativa super!