Razboi in gradina de legumeScreenshots

Description

Povestea „Razboi in gradina cu legume”
O poveste cu morala! O poveste disponibila pe telefonul dumneavoastra, la indemana copilului.
O poveste cu morala, menita sa invete copiii cum sa se comporte si sa-i asculte pe parinti. O poveste interpretată de actori. Copilul poate trece de la o pagină la alta după dorinţă, in trei moduri diferite, dupa cum ii este mai usor. Imaginea şi sunetul plăcut face din ascultarea acestei povesti o experienţă deosebită.

„Era o privelişte de nedescris: Castraveţii ţopăiau nervoşi, dând din coate în dreapta şi-n stânga, încercând să lovească nişte biete Roşii, care, nedorind să se lase mai prejos, cu mâinile pâlnie la gură, le adresau tot felul de cuvinte jignitoare. Cepele se-nfoiaseră şi ele de tot şi ţineau, de pe margine, partea Roşiilor. Tot urlând de mama focului, Vinetele aproape că-şi pierduseră glasul. Începuse un adevărat război!...”
Ce se intampla mai departe... gasiti in povestea noastra!

Sa indragim lectura alaturi de PitiClic! Educatie alaturi de PitiClic!

Pentru mai multe produse software educaționale căutați „PitiClic”.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicații, Infomedia Pro, creatorul lui PitiClic, este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv, pentru PC si Mac, ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru iPhone si Android.

Program recomandat copilor cu varste cuprinse intre 4 – 7 ani.

Tags: in gradina de legume lectura dupa imagini , jocuri gratis razboi in gradina , gradina de legume , jogo de povete , poveste cu legume , jocuri cu razboiul legumelor

Users review

from 60 reviews

"OK"

4.2

Users activity

VERONICA

by VERONICA

Downloaded

alina

by alina

Downloaded

Duma

by Duma

Downloaded

Niculina

by Niculina

Downloaded

EmyFarkas

by EmyFarkas

Downloaded

Maria.C

by Maria.C

Downloaded