Ustav Republike HrvatskeScreenshots

Description

Besplatno za više od 2500 UREĐAJIMA

"Ustav Republike Hrvatske je najviši pravno-politički zakon i temeljni konstitutivni državni dokument koji je Sabor Republike Hrvatske donio na sjednici 21. prosinca, a svečano proglasio 22. prosinca 1990. (tzv. "božićni" Ustav). Zastupnički dom donio je prve izmjene i dopune Ustavnim zakonom o izmjenama i dopunama Ustava RH 12. prosinca 1997., druge izmjene i dopune pod nazivom Promjena Ustava Republike Hrvatske 9. studenog 2000., nakon koje je slijedila još jedna Promjena Ustava Republike Hrvatske 28. ožujka 2001. Posljednje izmjene i dopune Ustava Hrvatski sabor donio je na sjednici održanoj 16. lipnja 2010."

ODRICANJE

1.1 informacije sadržane u zahtjevu se sastoji od autonomne obrade autora i javne domene izvora podataka.

1.2 Navedeni podaci mogu sadržavati tehničke netočnosti i / ili pogreške, a sve što se pojavljuje u zahtjevu je pod uvjetom "kako jest" bez jamstva bilo koje vrste, bilo izričitih ili impliciranih.

1.3 autor aplikacije ne jamči točnost sadržaja. Ne preuzima odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu uzrokovanu uporabom informacija.

1.4 autor ne može, ni pod kojim okolnostima, biti odgovorna za štetu ili gubitke bilo koje prirode koja se korisniku da su pretrpjeli za korištenje informacija sadržanih u ovom zahtjevu.

1.5 Svako kršenje bit će procesuirani temeljem građanskog i kaznenog prava u nadležnim pravosudnim uredima.

Users review

from 5 reviews

"OK"

4.8