Beste Koop

Beste Koop

FREE

(3 stars)

(902)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists

+ By Consumentenbond

Handig voor in de winkel! De onafhankelijke testinformatie van de Consumentenbond eenvoudig in je broekzak. Met de Beste Koop-App heb je snel en eenvoudig inzicht in specificaties, prijsinformatie en testresultaten. Binnen een paar stappen vind je per productgroep de Beste Koop. Leden hebben gratis toegang tot de testinformatie. Niet-leden betalen €0,79 per productgroep voor een toegangspas van 7 dagen.

Je vindt in deze app de actuele testgegevens van de populairste productgroepen, waaronder digitale camera’s, e-readers, espressoapparaten, mobiele telefoons, laptops, navigatiesystemen, printers, stofzuigers, tablets, televisies, vaatwassers, wasdrogers en wasmachines.

Handige extra’s zijn de favorietenlijst, een overzicht van de laatst bekeken producten en de mogelijkheid om producten te delen met anderen of via e-mail door te sturen. En met de release van versie 2.0 krijg je nu ook een seintje als de Consumentenbond nieuws heeft over de productgroepen. Ook kun je producten vergelijken in landscape, en zijn een vernieuwde zoekfunctie en nieuwe producten aan de app toegevoegd.

GRATIS VOOR LEDEN VAN DE CONSUMENTENBOND
Leden van de Consumentenbond hebben via de Beste Koop-App gratis toegang tot onze onafhankelijke en betrouwbare testresultaten. Je logt in met dezelfde gegevens als voor www.consumentenbond.nl. Eenmaal ingelogd onthoudt de App je gegevens.

GEEN LID VAN DE CONSUMENTENBOND?
Als je geen lid bent van de Consumentenbond dan kun je gratis de specificaties en prijsinformatie bekijken. Zodra je in de Beste Koop-App testresultaten opvraagt, krijg je de mogelijkheid om tijdelijke toegang tot de testresultaten te kopen. Een toegangspas van 7 dagen kost tijdelijk €0,79 per productgroep. Je betaalt op de gebruikelijke manier via de Google Play Store.

ACTIE: GRATIS PRODUCTGROEPEN
De laatste week van iedere maand zijn de testresultaten van één productgroep gratis toegankelijk. Gebruik de app regelmatig en doe er je voordeel mee!

WAT HOUDT DE BESTE KOOP IN?
Producten met het predicaat ‘Beste Koop’ hebben een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Ons testoordeel is hierbij minimaal een 6,0.

Tags: beste koop laptop 2013 consumentenbond, beste koop laptop volgens consumentenbond, beste koop consumentenbond trademark, beste koop, beste koop laptop consumentenbond 2013, beste laptop 2013 consumentenbond.

Recently changed in this version

2.1.3
Tekstuele aanpassingen.

2.1.2
2.1.1
Privacy statement bijgewerkt.

2.1.0
Diverse kleine problemen opgelost.

2.0.4
Diverse kleine problemen opgelost.

Eerder:
Producten vergelijken in landscape mode.
Zoekmogelijkheid.
Push bericht wanneer er nieuws is over een productgroep.
Nieuwe productgroepen toegevoegd.


Comments and ratings for Beste Koop
 • (46 stars)

  by oneeApril gaat je niets aan on 12/07/2014

  Crashes a lot, forgets that you are logged in

 • (46 stars)

  by Ghazwan Al Khabazy on 08/06/2014

  Er zijn maar weinig producten te vergelijken, maar de tips zijn wel handig eerlijk gezegd.

 • (46 stars)

  by Chang Choo on 22/05/2014

  Je hebt er totaal niets aan. Eerst betalen en dan heb je er pas iets aan. Beetje vals eigenlijk.

 • (46 stars)

  by D. Casu on 10/05/2014

  Niets aan zonder te betalen.

 • (46 stars)

  by Dirk Hoak on 05/04/2014

  Het kost 79 cent per categorie per 7 dagen(!) om toegang te krijgen tot reviews. Dat dit bedrijf met zoveel gratis concurrentie nog bestaat is een wonder.

 • (46 stars)

  by Christian keineAhnung on 09/03/2014

 • (46 stars)

  by Arnoud Koenen on 17/11/2013

  Prettige en nuttige app met ruimte voor uitbreiding (bv vergelijken). App stopt helaas wel vaak uit zichzelf door storing op Xperia Z.

More comments