BH marketi - akcijeScreenshots

Description

BH marketi - akcije je aplikacija koja vam nudi mogućnost da nađete put do najbolje uštede po vašem izboru.
Na jednom mjestu imate jedinstven pregled aktuelnih ponuda akcija i popusta (redovnih i vikend, koje se automatski ažuriraju prilikom svakoga pokretanja aplikacije ako su uključeni internet i automatsko ažuriranje) unutar BH marketa, mogućnost pretrage artikala po nazivu i po kategoriji, prikaz najboljih akcija sortiranih po popustu iz svih marketa i uporedni odnos cijene pojedinačnog artikala na akciji u odnosu na iste artikle u drugima marketima.
Jednom ažurirani podaci ostaju keširani u memoriji, tako da im se može pristupiti bilo kada bez internet konekcije.
Željeni artikli se lako mogu dodati u odgovarajuću listu nabavki, koja se zatim dalje može poslati putem: e-maila ili SMS-a.
Aplikacija omogućava pregled lokacija BH marketa na mapi, njihovo radno vrijeme kao i uporedni prikaz vaše lokacije na mapi (dobijene putem GPS signala ili putem mrežnih izvora lokacije kao što su GSM (bazne stanice) i Internet) u odnosu na odgovarajući market.
U odnosu na korisnikovu trenutnu poziciju, aplikacija omogućava pregled svih lokacija marketa (prodajnih mjesta) u blizini i njihovu udaljenost.
Aplikacija takođe omogućava da prikazanu lokaciju marketa na mapi ažurirate (zamjenite) sa vašom trenutnom lokacijom u cilju poboljšanja tačnosti prikaza lokacije marketa na mapi.

Users review

from 50 reviews

"Great"

8.2