DelArte Catering BucurestiScreenshots

Description

Comanda cele mai gustoase preparate traditionale romanesti, pizza milanese, paste sau savuroasele produse tip fast-food.

Restaurantul Delarte a lansat prima aplicatie cu ajutorul careia poti comanda produse delicioase la birou sau acasa. Delarte Pizza, Pasta & Grill stie ca bucataria nu mai e de mult timp doar un pretext pentru a-ti satisface pofta de mancare, ci a devenit o arta, venind in intampinarea voastra cu pretioase retete originale de pizza milaneze, insotite de specialitati romanesti de exceptie.

Pizza este o optiune excelenta oricand, oriunde, iar pizza de la pizzeria DelArte te va cuceri cu adevarat. Livram rapid si eficient in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura.

Fie ca doresti sa comanzi o pizza delicioasa la birou sau doresti sa te bucuri de aceasta impreuna cu familia, pizzeria Delarte livreaza rapid si eficient cea mai buna pizza pe care ai incercat-o pana acum. Coapta in cuptorul cu lemne, cu un blat pufos sau subtire si plina de ingrediente delicioase, proaspete si naturale, pizza Delarte te va fermeca de la prima inghititura. Trebuie sa stii ca fiecare comanda este preluata si procesata rapid, iar noi facem totul pe loc, dupa ce clientul plaseaza comanda sa online sau telefonic. De asemenea, ingredientele pentru pizza si pentru orice alta mancare din bucataria Delarte sunt atent selectionate, 100 % naturale si proaspete.

Delarte iti pune la dispozitie doua categorii de pizza, cea cu un blat de 30 de cm si cea cu un blat de 41 de cm pentru intreaga familie. De asemenea, varietatea de sortimente este foarte mare, iar in fiecare zi de luni, daca vei comanda 2 pizza intre orele 10 – 14 si 18 – 22, vei beneficia gratis de a treia pizza. Iar zilnic, la trei pizza comandate intre 10 – 14 si 18- 22, primesti o pizza gratis sau o sticla de Coca Cola la un litru. Beneficiaza si tu de ofertele pizzeriei Delarte si beneficiaza de o pizza adevarata, cu un gust unic si cele mai eficiente servicii de livrare pizza Delarte .

Lumea Delarte este caracterizata de produse mereu proaspete, livrate rapid pentru ca tu sa te bucuri de fiecare clipa de extaz culinar.

Tags: catering 2 bani

Users review

from 21 reviews

"Great"

7.4