Feduzzi Mercato ItalianoScreenshots

Description

Feduzzi Mercato Italiano: winkel, lunchroom en cateraar in een!

Onze gezellige winkel ligt in het middengedeelte van de Scheldestraat in Amsterdam Zuid. De winkel ademt het Italiaanse gevoel uit. Wij bieden een volledig assortiment Italiaanse producten aan uit alle streken van Italië. Van verse pasta’s (de cecco), diverse risotto’s (o.a. biologische carnarolirijst van Ferron), conserven, huisgemaakte sauzen, versgemaakte pesto’s en tapenades, olijven, ingemaakte groente en versbereide salades, dagverse maaltijden, diverse deserts, uitgebreid kaasassortiment met meer dan 8 soorten pecorino, salami’s, gedroogde hammen, koffie (o.a. Sei caffe, Segafredo, Lavazza), zoetwaren (Panforte uit Siena, cantuccini). Ook vindt u bij ons de beste Italiaanse olie en azijn. Daarnaast hebben wij een grote collectie wijnen.

Naast de verkoop van onze Italiaanse specialiteiten kunt U altijd bij ons binnenlopen voor een typisch Italiaanse lunch. Kom binnen en schuif aan. Het is helaas niet mogelijk om voor een lunch te reserveren. Het is ook mogelijk om broodjes bij ons te bestellen om elders op te eten.

Feduzzi maakt het u gemakkelijk door kant en klaar maaltijden aan te bieden, dagelijks versbereide gerechten uit onze keuken. Er is altijd keus uit verschillende (vegetarische) pasta’s, lasagne, (maaltijd) salades, vlees- en visgerechten.

In deze App kunt u:
- Kennis maken met onze winkel, lunchroom en catering
- Een offerte aanvragen
- Broodjes bestellen
- Onze video bekijken
- Inschrijven op onze nieuwsbrief
- Gebruik maken van onze acties

keywords: feduzzi,amsterdam,italiaans,lunch,catering,broodjes,wijn,eten,pasta,winkel,webshop,vers,delicatessen