Gratistips - gratis vareprøverScreenshots

Description

Lyst på gratis vareprøver? Med denne enkle appen kan du bestille gratis vareprøver på sminke, helsekost, klær, DVDer, bøker, aviser og mye mer - direkte fra din mobil.

- Hvordan er det mulig?
Stadig flere firmaer tilbyr gratis vareprøver som del av bedriftens markedsføring. De tenker at hvis du først har prøvd et produkt, så vil du sikkert kjøpe det i fremtiden.

- Dette høres utrolig bra ut, men det er vel en bakside?
Som regel er den eneste baksiden at du må fylle ut et skjema med person-opplysninger. Vi anbefaler imidlertid at du alltid leser vilkårene meget nøye før du bestiller.

- Men porto må jeg vel betale?
Nei da, mange av vareprøvene sendes helt portofritt. Enkelte av tilbudene krever imidlertid at du betaler porto. Vi forsøker å unngå vareprøver der du selv må betale for frakten. Vi gjør imidlertid unntak hvis vi mener det er verdt det.

For at stadig flere firmaer skal tilby gratisvarer, ber vi deg om ikke å misbruke tilbudene. Bestill derfor ikke vareprøver du ikke har bruk for. Merk: Det er strengt forbudt å bestille vareprøver i andres navn. Dette kan føre til erstatningsansvar og politianmeldelse.

Tags: gratis vareprøver gratis frakt , forbruker gratis vareprøver gratis frakt , bestill vareprøve på , gratis vareprøver til firma , gratis vareprøver , vareprøver som markedsføring , helt gratis vareprøver

Users review

from 2 reviews

"Awesome"

10