Kappersspullen

Kappersspullen

50 - 100 downloads

Add this app to your lists
Kappersspullen.com, dé winkel voor kappersartikelen tegen groothandelprijzen, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Kappersspullen.com App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiendeQonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot kortingen van wel 25% van de geldende prijzen op A-merken en hoeft u niet langer al uw kappersproducten van één merk te kopen. Ook kunt u bij ons terecht voor een totale inrichting van uw kapsalon.
Met deze App wil Kappersspullen.comje ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Tags: kappersartikelen.

Recently changed in this version

Fouten in de app hersteld om crashes te voorkomen.


Comments and ratings for Kappersspullen

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!