MasterCard Elite Srbija

MasterCard Elite Srbija

FREE

(2 stars)

(8)


Download for Android

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Kompanija MasterCard je za Vas pažljivo odabrala ekskluzivnu ponudu proizvoda i usluga kroz program MasterCard Elite Srbija. Osnovni cilj ovog programa je da svakodnevne stvari pretvori u sasvim posebno zadovoljstvo i pruži Vam specijalne ponude u skladu sa Vašim interesovanjima i načinom života.

Ova sveobuhvatna i primamljiva ideja transformisana je u paket posebnih trgovačkih ponuda posebno kreiranih za vlasnike premijum kartica u Srbiji, u koje spadaju Gold i Platinum MasterCard ® kartice, kao nastavak sličnog programa koji kompanija MasterCard sprovodi na globalnom nivou. Pogodnosti u okviru Elite programa Srbija mogu ostvariti i korisnici MasterCard Gold kartica izdatih od strane banaka u Crnoj Gori.

MasterCard je za Vas pripremio aplikaciju koja će Vam pomoći da u svakom trenutku imate uz sebe ažuriranu ponudu Elite partnera i da na najlakši način ostvarite benefite premijum kartica. Aplikacija Vam daje mogućnost da vidite sve ponude, da ih locirate na mapi, pronađete lokacije u Vašoj blizini i da primate ekskluzivne informacije o promotivnim ponudama direktno kroz aplikaciju.

Recently changed in this version

Prva verzija aplikacije


Comments and ratings for MasterCard Elite Srbija

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!