Memorial CompanyScreenshots

Description

Memorial Company, dé specialist voor alle dierbare momenten in het leven, bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Memorial Company App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot gespecialiseerde informatie over de kwalitatief hoogwaardige producten en aanbiedingen van Memorial Company. Vanaf geboorte tot overlijden kan Memorial Company zorgen voor de juiste producten.
Met deze App wil Memorial Company je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”