Pomoćnik AndroScreenshots

Description

Andro će vam pomoći da zavolite svoj pametni telefon. Koliko puta vam se dogodilo da ste zaboravili da kupite nešto, a upravo ste se vratili kući? Koliko puta ste se nalazili u omiljenoj prodavnici i nikako da se setite svih stvari koje trebate pazariti? Koliko puta ste se našli u neprijatnoj situaciji zbog glasnog zvona vašeg telefona? Koliko puta ste planirali da svratite negde, a kasnije potpuno zaboravili na to i ako ste bili u neposrednoj blizini? Koliko puta ste se uspavali, a zaboravili da uključite alarm?
Andro vam rešava pomenute i mnoge druge probleme.

Pomoćnik Andro prati vaše kretanje i u zavisnosti od toga preduzima određene akcije. Kako biste uposlili Andra, potrebno je da dodate novu stavku tako što ćete kliknuti na plus dugme. Postoje više tipa stavki za koje se Andro može brinuti, pa krenimo redom.

Kupovina

Na primer, odlučili ste se da kupite karte za vaš omiljeni koncert koji se održava narednog meseca u Beogradskoj Areni i želite da se Andro pobrine da kupovinu obavite na vreme. Uposlite Andra tako što ćete dodati novu stavku, tipa kupovina. Želite da vas Andro podseti kada budete bili blizu Arene ili nekog bilet servisa pa birate sve ove lokacije iz liste ponuđenih lokacija. Ono što želite kupiti su karte, pa ih izaberite iz liste namirnica. Dugim klikom na neku stavku liste namirnica dobijate mogućnost da promenite količinu. To je sve, sada ste sigurni da
ćete obezbediti najbolje karte za vas i vaše prijatelje.

Poruka

Krenuli ste kolima do grada, ali trebate pokupiti prijatelja koji živi blizu Studentskog grada. Želite da obavestite prijatelja kada se nalazite u okolini, kako bi na vreme izašao napolje. Uposlite Andra, tako što ćete dodati novu stavku, tipa poruka. Za lokaciju izaberite Studentski grad, napišite tekst poruke koju želite poslati i unesite telefonski broj prijatelja.
Sada ste spremni da krenete, bez potrebe da čačkate po telefonu u toku vožnje.

....... ostatak teksta možete pročitati u okviru aplikacije.

Vip mobile, Android izazov 3.0, Srbija

*Serbian only

Tags: andro , iskljucivanje servisa , pomoćnik andro

Users review

from 11 reviews

"Poor"

2.6