PushnGo

PushnGo

FREE

(4 stars)

(26)


Download for Android

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
A PushnGo Mobilalkalmazás kitalálói alapvető emberi igényeket vettek figyelembe az alkalmazás elkészítésénél. Az aktuális helyzetedet figyelembe véve mutatja meg a üzleteket, szolgáltatókat az “Üzletek” ablak alatt.. Az adatlapjukon egy klikk-re eléred őket telefonon, írhatsz nekik emailt, megnézheted a nyitvatartásukat, vagy a térképen egy gombnyomással bekapcsolhatod a telefonodon található navigációt, ami elvezet a kiválasztott célig.

Az “Események” ablakban találod meg az aktuális eseményeket, partikat, bulikat, kultúrális programokat, térkép, és navigáció segítségét is igénybe veheted egy klikkre.

Emellett egy másik ablakban az üzletek aktuális akcióit nézheted meg a profiljuk alatt felsorolva, az “Akciók” ablakra kattintva.

Ha nincs időd, és sietsz, akkor a “Mi van a közelben” menűpont lesz a kedvenced, ami a Te közvetlen közeledben lévő szolgáltatókat mutatja meg, a Te helyzetedtől távolodó sorrendben felsorolva.

A beállításokban be tudod állítani, hogy melyik témakör érdekel Téged a legjobban, így első kézből értesülhetsz a legjobb , legujjabb akciókról , egy push értesítés segítségével, így biztos, hogy nem maradsz le semmiről. Ha nem szeretnél kéretlen push-t kapni, egyszerűen bármikor fel-le iratkozhatsz róluk.

Egyenlőre két színvilágból tudsz választani , fekete-fehér, ahogy éppen a kedved tartja.

A folyamatosan bővülő értékesítő csapatunknak köszöhetően rohamosan töltjük fel újabbnál újabb szolgáltatókkal, hogy mindenképp megtaláld a számításodat.

Hamarosan két új menűponttal bővülünk, aminek reményeink szerint ismét nagy hasznát fogod venni.

Tags: pushngo, pushngo.com, www.pushngo, europethrob, www.pushngo.hu.

Comments and ratings for PushnGo

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!