Rabble

Rabble

FREE

(3 stars)

(891)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Vad är Rabble?
Rabble är en gratisapp för dig som gillar bra och spännande erbjudanden. Det är alltså kuponger direkt i mobilen!
Vi fyller hela tiden på med nya erbjudanden och gratisgrejer från bland annat butiker, caféer och restauranger. Och allt detta är sorterat efter din position. Alltså, du ser de erbjudanden som är närmast dig!

Hur funkar det?
Att använda Rabble är enkelt! Alla kuponger är gratis. När du hämtar en kupong visas den direkt på skärmen och du visar upp den i kassan för att ta del av rabatten.

För support, frågor eller beröm använd http://www.rabble.se/support/ .

Tags: rabble, se.rabble., erbjudande, rabble onlinekuponger, rabble for andrid, market rabble, ladda ner rabble till, erbjudanden, ebjudanden, ladda ned rabble.

Recently changed in this version

3.4.1 Buggfixar!

I 3.4 har vi har förbättrat hur Rabble hanterar din position så du alltid hittar de erbjudanden som gäller för dig. Upptäcker vi att du flyttat på dig uppmärksammar vi det och frågar dig snällt om du vill uppdatera.


Comments and ratings for Rabble
 • (53 stars)

  by Christian Lindeberg on 23/11/2014

  Beskrivningen säger: "Att använda Rabble är enkelt! Det krävs ingen registrering och alla kuponger är gratis." Men så fort man startar appen så kräver den en registrering, och säger att man inte kan hämta ut kuponger utan konto.

 • (53 stars)

  by Niklas H on 02/07/2014

  Uppdaterad : använt flera gånger till 40% på lunchrestauranger. Hyfsat utbud och appen funkar bra. däremot orkar man inte ta upp appen i butiker för att spara några kronor på matvaror, mitt råd till rabble är att satsa på fler restauranger istället!

 • (53 stars)

  by Mikael Sjösten on 22/01/2014

  och bättre!

 • (53 stars)

  by Hosse SM on 24/11/2013

  Var ok I början men tänker inte låta appen få tillgång till min Facebook eller mail! Avinstallerar

 • (53 stars)

  by Henrik W on 16/11/2013

  Börjar bli trött på att man inte kan utnyttja kuponger.. På knappen där affärerna ska trycka står bara " ca x meter bort" oklickbar...

 • (53 stars)

  by Gabriel Chivi on 13/11/2013

  Brukade vara en grym app, men nu är den inte användbar längre. När jag öppnar kartan i hänger appen sig och telefonen vibrerar intensivt. Sony Xperia Z

 • (53 stars)

  by Ara Ari on 29/09/2013

  Wow wow wow, fungerar utmärkt på min samsung galaxy s3 4g, jag måste säga, denna app är grym!!! Jag använde klipster förut men den va riktig seg, plus så hade den cirka 20 erbjudanden, men denna app har ju fan över hundra, jag är så glad att jag träffa denna app, grymma erbjudanden! ★★★★★

More comments