Selecta köpapp

Selecta köpapp

FREE

(3 stars)

(116)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Selecta köpapp for Android screenshot
View bigger - Selecta köpapp for Android screenshot
View bigger - Selecta köpapp for Android screenshot
View bigger - Selecta köpapp for Android screenshot
Välkommen till framtidens smarta varuautomatsköp!

Med Selectas app kan du på ett enkelt och smidigt sätt köpa snacks, konfektyr, kalla och varma drycker och annat genom våra automater på tunnelbane- och tågstationer, på flygplatser, sjukhus, skolor och universitet. Vi har helt enkelt tagit vår succé med SMS-köp och gjort det ännu bättre, smidigare och enklare.

”Ladda ner appen, gör tre köp och du får ett friköp, värde 20 kr”

Förutom att handla med appen kan du även ge bort en gåva till någon du tycker om och se våra aktuella kampanjer och erbjudanden. Du hittar även helt unika app-kampanjer och erbjudanden som tex vårt introerbjudande ovan.

Appen hjälper dig också att snabbt hitta din närmsta automat eller din favoritautomat, dvs den som du använder oftast. Du kan också se dina senaste köp via mobilen och även registrera ditt kontokort om du hellre vill att betalningen dras från ditt kort istället för att komma på din mobilräkning. Praktiskt för dig som kanske har en företagsbetald mobil eller på annat sätt inte kan köpa via din mobil.

Köp
Välj den automat du vill köpa från, ange det belopp som din vara kostar och godkänn köpet. Appen skapar ett SMS som skickar beloppet till automaten. Välj din vara på automaten och njut!

Gåva
Välj den person som är värd en gåva från dig via dina kontakter eller ange mobilnumret. Välj det belopp du vill ge bort, skriv vem du är och skicka gåvan. Appen skapar en SMS-gåva som skickas till mottagaren klar att använda i någon av våra automater.

Erbjudande
Se våra aktuella kampanjer och nyhetserbjudanden. Du kommer även att kunna hitta helt unika app-kampanjer och erbjudanden. Selecta uppdaterar appen löpande med aktuella erbjudande så håll utkik efter nyheter.

Automater
Appen innehåller även en locator-funktion för att se var Selectas automater finns och för att hjälpa dig att hitta närmsta automat. När du hittat din automat klickar du bara på den röda symbolen för att handla från just den automaten.

Mer
Under Mer kan du se dina senaste köp du gjort med mobilen. Både rena SMS-köp och de du gjort med appen.

För mer information om Selecta och våra erbjudanden kring kaffe-på-jobbet kolla in www.selecta.se.

Tags: selecta tre köp, selectas köpapp, free selecta köp, wywallet selecta, selecta sms köpa.

Recently changed in this version

- Du kan nu koppla ditt PayPal-konto till appen
- Buggfixar


Comments and ratings for Selecta köpapp
 • (45 stars)

  by Peter Törnhult on 13/06/2014

  Yep, hated it, didn't get water when I needed it.

 • (45 stars)

  by Jacob Gunnefur on 14/05/2014

  Can't connect to paypal

 • (45 stars)

  by Daniel Førum on 13/05/2014

  Og gir beskjed at den ikke kan brukes uten at SIM er reg. Får også beskjed om at den ikke virker i Norge.

 • (45 stars)

  by Johan Angermund on 04/01/2014

  Gör det den ska.

 • (45 stars)

  by Christoffer Strandberg on 24/04/2013

  Funkar ej, omöjligt att lägga till kreditkort då inget händer när man trycker på den knappen, har till skillnad från tidigare recensioner WyWallet (vilket också är sämst) men kan inte lista ut hur jag ska kunna koppla mitt WyWallet konto till denna app. Ska också säga att maskinerna har fel adresser.. Dom jag varit vid är ca 500 meter fel på kartan, varför ha en app som inte fungerar? Visst att ma

 • (45 stars)

  by Helena Karlfeldt on 20/03/2013

  Och det framgår inte på automaten, i appen, eller i beskrivningen ovan. Utgå inte från att alla fattar att man måste ha WyWallet för att använda appen. Bättre information, tack! Lyckligtvis dras inga pengar om man inte får bekräftelsesms.

 • (45 stars)

  by oliver edeback on 13/03/2013

  Sämsta skit appen, jag klickade på en utav automaterna och valde hur mycke pengar. Jag väntade i typ 20 minuter men pengarna stog inte på automaten. Ladda inte ner appen den lurar dej bara på pengar!!