Ski Storsenter

Ski Storsenter

10 - 50 downloads

Add this app to your lists
Ski Storsenter er en gratis mobil-applikasjon til både Android, iOS og Windows Phone hvor besøkende til Ski Storsenter kan taste inn hvor de har parkert bilen (plan, felt, plass) og aktivere en parkeringstimer som teller ned og gir beskjed når det er 15 minutter igjen av parkeringtiden, samt varsler når 3 timers gratis parkering har utløpt ved å gi beskjed om å flytte bilen for å unngå parkeringsbot.

Applikasjonen inneholder rabattkort med QR-scanning slik at kunder kan registere sine ordinære kjøp ved å benytte mobilen til å scanne en QR kode ved kjøp av varer i et utvalg butikker, og hvor man får en vare gratis ved X-antall vanlige kjøp. Applikasjonen viser også spesielle tilbud som kan deles på Facebook samt en nyttig "Veiviser" funksjon hvor man kan velge ut i fra en liste "Jeg står ved" og velge "Jeg skal til" og få en detaljert beskrivelse hvordan man skal gå fra punkt A til B.

Recently changed in this version

Ski Storsenter inneholder en varslingsfunksjon som gjør at du får en lyd-og melding opp på mobilen som påminnelse om at "Din parkeringstid utløper om 15 minutter" samt et varsel når parkeringen har utløpt med beskjed om å flytte bilen for å unngå parkeringsbot. Du får også en "Global notification" melding på mobilen slik at du ser parkeringsvarslene uten å måtte ha applikasjonen kjørende i forgrunnen.


Screenshots Ski Storsenter
View bigger - Ski Storsenter for Android screenshot
View bigger - Ski Storsenter for Android screenshot
Comments and ratings for Ski Storsenter

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!