Spotta: folders & aanbiedingen

Spotta: folders & aanbiedingen

FREE

(5 stars)

(3K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Elke week slim euro’s verdienen met de beste folders en aanbiedingen van Nederland? De Spotta app maakt het mogelijk! In de Spotta app vind je het meest complete en actuele folderaanbod van Nederland. Via de Spotta app spot je de aanbiedingen van alle winkels, landelijk en bij jou in de buurt. Door je locatie te delen of je postcode in te vullen zie je gelijk welke aanbiedingen dichtbij jou te vinden zijn. Zo vind je eenvoudig en snel alle aanbiedingen die voor jou interessant zijn. En dat voelt goed!

Thuis op de bank of onderweg door alle reclamefolders bladeren en voordeel spotten op je telefoon of tablet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met de Spotta app blijf je op de hoogte van alle folders, aanbiedingen, acties, kortingen, coupons, kortingsbonnen en koopjes! Heb je een mooie aanbieding gezien? Sla deze op in de app of klik er gelijk op om in de webwinkel je aankoop te doen!

In de app geef je gemakkelijk aan welke winkels jouw favorieten zijn. Klik hiervoor op het sterretje dat bij iedere winkel en folder staat en je vindt ze terug op het beginscherm. Zie je een aanbieding die je wilt bewaren? Sla dan de pagina uit de folder op en ook die vind je terug op het beginscherm. Of je nu je telefoon of tablet gebruikt, je kunt overal je eigen favorieten en bewaarde aanbiedingen terug vinden. Zo ga je altijd goed voorbereid de deur uit.

Liever je favorieten en je bewaarde pagina’s bovenaan op het beginscherm? Dat kan makkelijk door deze naar boven te verslepen. Zo pas je de Spotta app makkelijk naar je eigen voorkeuren aan!

Met de Spotta app heb je meteen ook de openingstijden en adressen van meer dan 50.000 winkels binnen handbereik. Via de handige kaart stippel je dus zó de snelste route uit om je boodschappen in te slaan.

De voordelen van de Spotta app op een rijtje:
–Blader door het meest complete aanbod van reclamefolders. Bekijk actuele folderaanbiedingen en zie direct tot wanneer deze geldig zijn en waar de dichtstbijzijnde winkel zich bevindt.
–Personaliseer de homepage van de Spotta app.
–Filter het folderaanbod op nieuw, dichtbij, meest bekeken of alfabetisch.
–Bewaar je favoriete folders door op het sterretje te tikken.
–Bewaar folderpagina’s met aanbiedingen die je interessant vindt.
–Klik op een producten in de folder om deze in de webwinkel te bekijken en bestellen.
–Gebruik de zoekbalk om te zoeken naar aanbiedingen van specifieke producten of merken.
–Bekijk de actuele winkelinformatie en openingstijden van meer dan 50.000 winkels.
–Zoek naar winkels via de handige kaart.
–Deel actuele folders en opgeslagen pagina’s met je vrienden via social media en e-mail.

Tags: spotta folders, spotta update google services, aldi folder 29082012, sporta.nlspotta.nl, spotta nl, spotta.

Recently changed in this version

We hebben weer hard gewerkt om de Spotta app nog beter te maken! De folders zijn nu nog beter leesbaar, ook hebben we een aantal foutjes opgelost.


Comments and ratings for Spotta: folders & aanbiedingen
 • (75 stars)

  by Joke74 on 09/08/2012

  In één woord super! Erg handige app om snel even de laatste folderaanbiedingen te checken!

 • (75 stars)

  by Mattijs Fuijkschot on 03/11/2014

  Niet vooruit te branden op een Nexus 4. Niet echt 2014 waardig.

 • (75 stars)

  by Shirien J. on 01/11/2014

  Wel OK, maar tergend langzaaaaam!!

 • (75 stars)

  by Siem Derks on 29/10/2014

  Ik heb de app speciaal geïnstalleerd om te vertellen dat jullie een mega irritante tv reclame hebben. Doei!

 • (75 stars)

  by Scarlett Barns on 17/10/2014

  Een verbetering op de oude versie, echter, het verslepen van de banen werkt niet. Verder zou het fijn zijn als je in àllen delen van het menu terug kan swipen, i.p.v. op de terugknop te drukken. Als laatste werkt de banner bovenaan niet heel soepel, als je erdoorheen swipet schiet hij te snel verder.

 • (75 stars)

  by Marco Valk on 24/06/2014

  Serieus? Moet ik nu een popup de voor reclame te zien krijgen alvorens ik naar reclame folders mag gaan kijken? Erg irritant, wacht voortaan wel op de papieren.

 • (75 stars)

  by David Hsueh on 17/05/2014

  It used 44% of my battery in 9,5 hour. From 100 to 0 battery. And i never started the app today. Installed it yesterday and checked it out and i thought i closed it by pressing back. It keeps itself active in the background and used almost 4 hours the gps. Perfect example for how not to make an app! Reclamefolders works better and more intuitive

More comments