StreepjescodeScanner

StreepjescodeScanner

FREE

(4 stars)

(322)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Met de StreepjescodeScanner Android applicatie vind je eenvoudig Nederlandse online aanbieders van allerhande producten. Druk op de knop "scannen", richt de camera van het toestel op de streepjescode van een product en je krijgt direct een overzicht van online shops met prijzen. De streepjescode van een product niet bij de hand? Je kunt ook eenvoudig zoeken door (een gedeelte van) de merk- en/of productnaam in te voeren.

Na het zoeken, krijg je niet alleen een overzicht van online shops die het betreffende product verkopen, je kunt ook direct verder zoeken via bekende vergelijksites als Kieskeurig.nl, Beslist.nl en Hardware.Info. Door in normale winkels producten te scannen, weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

De StreepjescodeScanner applicatie werkt met uiteenlopende producten, waaronder boeken, CD's, DVD's, elektronica, hardware, software en zo verder. De applicatie is uitdrukkelijk nog niet geschikt voor supermarktproducten. De applicatie toont prijzen van honderden onlineshops, waaronder bekende namen als Bol.com en Wehkamp.nl.

Versie 2.0 van de StreepjescodeScanner biedt naast ondersteuning voor normale streepjescodes ook ondersteuning voor QR-codes. De nieuwe versie van de applicatie houdt verder ook lijst met eerder gescande codes bij en heeft een pagina met dag- en weekaanbiedingen van populaire online shops.

De StreepjescodeScanner is inmiddels al meer dan 250.000 keer gedownload in de Google Android Market en Apple App Store. Vele consumenten hebben dankzij deze applicatie al korting weten te bedingen in winkels.

Tags: intertoys code scannen, lijst codes op producten, scannen boeken lijst, streepjescode scanner prijzen boeken, goedkope hand streepjescodescanner, adult contact scanner.

Recently changed in this version

Nieuw in versie 2.1:
- Verbeterde en snellere scanner
- Meer producten bij meer winkels
- Ondersteuning voor QR-codes. Daar is dus geen losse,tweede app meer voor nodig
- Mogelijkheid om gevonden producten direct te delen via e-mail, Facebook of Twitter
- Geschiedenislijst met eerder gescande streepjescodes / gezochte producten
- Lijst met dag- en weekaanbiedingen van bekende online shops
- Verbeterde stabiliteit en compatibiliteit
- Eenmalige melding dat barcodes horizontaal gecanned worden


Comments and ratings for StreepjescodeScanner

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!