FREE DOWNLOAD

Wijkdeals

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  DE BESTE AANBIEDINGEN EN DE LEUKSTE KORTINGEN IN DE BUURT.

  Met de Wijkdeals.nl app vind je aanbiedingen en winkelinformatie per winkelgebied. Handig, want zo heb je in een keer een compleet en actueel overzicht van winkels bij jou in de buurt!

  ******

  Dit kun je met de Wijkdeals.nl app:

  * Bekijk kortingen, acties en nieuwe producten per winkelgebied.
  * Zoek specifieke aanbiedingen of filter op categorie.
  * Deel aanbiedingen met vrienden
  * Zet aanbiedingen op je boodschappenlijstje zodat je ze niet vergeet.
  * Vind adressen, telefoonnummers en andere informatie over winkels.
  * Zoek winkels en winkelgebieden op de kaart.

  De Wijkdeals.nl app werkt 'location based': winkelgebieden in de buurt staan automatisch bovenaan, zodat je niet hoeft te zoeken. Dit werkt uiteraard alleen als je de locatiediensten voor de app aanzet.

  ******

  BOODSCHAPPENLIJSTJE
  Met de Wijkdeals.nl app kun je aanbiedingen bewaren op je boodschappenlijstje. Om je lijstje te raadplegen (via de button 'lijst' in de tabbalk) vragen we je om eenmalig te registreren. We kunnen je lijst dan bewaren en synchroniseren met de website: op www.wijkdeals.nl kun je het lijstje met dezelfde inloggegevens ook raadplegen en aanvullen!

  ******

  MELD ONJUISTE INFORMATIE
  Het winkelaanbod in Nederland verandert continu en je kunt ons helpen om up-to-date te blijven: op pagina’s met winkelinformatie staat de button 'Melding'. Gebruik deze button als informatie over een winkel niet klopt of als een winkel ontbreekt.

  ******

  NIEUW PLATFORM
  Wijkdeals.nl is in 2012 gestart in de regio Rotterdam. We zijn op kleine schaal begonnen met winkelgebieden die aanbiedingen plaatsen (deze zijn duidelijk gemarkeerd in de app). We gaan de komende tijd flink uitbreiden, ook in andere regio’s. Houd Wijkdeals.nl dus in de gaten!

  Users review

  from 4 reviews

  "Good"

  6