Blogirame

Blogirame

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
Читаш блогови?

Blogirame.mk отсега и на твојот телефон .
Прочитај го и сподели го твојот омилен блог пост преку твојата нова апликација , од твоето омилено место, додека го пиеш твојот омилен пијалок.

Немаш омилен пијалок? ОМГ!

Најди блог. Одбери омилен блог пост и подари му ехо. Сподели на твитер, фејзбук и останатите социјални мрежи. Така ќе го разгласиш и по соседните маси, додека го пиеш твојот омилен пијалок.

Биди во тек . Биди информиран. Биди гласен. Читај и Блогирај!

Апликацијата вклучува:
• Кул начин за преглед на најгласните и најновите постови
• Фенси дизајн
• Можност да се логираш, гласаш и споделиш
• Преглед по категории
• Инстант поени кај спротивниот пол

Ја сакаш нели?

Recently changed in this version

* Постовите од Блогираме кои се читаат преку пребарувач сега се отвараат преку апликацијата
* Затварање на читачот со лизгање на два прста надоле
* Нови анимации

Благодарност до Драган Атанасов за промените :)


Comments and ratings for Blogirame
 • (78 stars)

  by Dragan Manasiev on 12/11/2013

  Апликацијата е екстра,но би била уште подобра со срч бар ;(

 • (78 stars)

  by Marijan Dzima on 11/03/2013

  Само што ја инсталирав. Допрва ќе видам дали првиот (убав) впечаток е оправдан. Засега, ми се чини фали само pop-up во смартфон пребарувач. Така Ð

 • (78 stars)

  by VIktor Stojanov on 24/01/2013

  Супер апликација со многу добар дизајн.

 • (78 stars)

  by A Google User on 09/10/2012

  UBA, Terajte mangi pozdrav

 • (78 stars)

  by Alek on 09/10/2012

  UBA, Terajte mangi pozdrav

 • (78 stars)

  by igor on 29/09/2012

  Браво Медо, апликацијата е чудо

 • (78 stars)

  by Kiril on 29/09/2012

  Svaka Chas....