Incidències 2.0

Incidències 2.0

FREE

(4 stars)

(65)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Incidències 2.0 pretén ser un servei col·laboratiu que permeti als seu usuaris notificar i tenir coneixement de diferents incidències que es donen al nostre voltant.
En l'actualitat l'aplicació se centra en les incidències relatives al sistema de transport públic ferroviari de l'àrea metropolitana de Barcelona, com ara els retards en les línies de Rodalies, la falta de subministrament elèctric en el metro, etc.
Alternativament, l'aplicació permet, de forma molt més lliure, notificar incidències de qualsevol tipus. També està oberta a qualsevol proposta interessant que puguin formular els usuaris.
Els dos casos d'ús de l'aplicació són "Visualitzar incidències" i "Reportar nova incidència". Les incidències es poden veure en un mapa o com un llistat i també es permet a l'usuari definir i seguir fins a un màxim de 3 línies de transport públic preferides amb la finalitat de facilitar l'accés a la informació.

Per més informació sobre com funciona la aplicació i qui som visiti la nostra pàgina web www.incidencies.org. Allà pots consultar el manual d'usuari i també proposar millores en l'aplicació.

Recently changed in this version

+ Afegida una opció per controlar el temps dels viatges que es realitzen


Comments and ratings for Incidències 2.0

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!