JoSócAquí, Catalunya al món

JoSócAquí, Catalunya al món

FREE

(2 stars)

(119)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - JoSócAquí, Catalunya al món for Android screenshot
View bigger - JoSócAquí, Catalunya al món for Android screenshot
View bigger - JoSócAquí, Catalunya al món for Android screenshot
View bigger - JoSócAquí, Catalunya al món for Android screenshot
Els catalans estem per tot arreu. Segur que a tu també t’ha passat d’estar a qualsevol lloc del món, per molt llunyà que fos, i sentir algú a prop teu parlant català! L’aplicació gratis per a Android JoSócAquí és un espai virtual on catalans de tot el món es poden localitzar, expressar i comunicar de forma anònima. On creus que hi haurà més catalans?
Cada usuari registrat té el seu número de català i omple el seu perfil amb una frase que defineix quin tipus de català és i una xapa amb allò de Catalunya amb el que més s’identifica. Podràs escollir entre el Barça o l’Espanyol, la crema catalana o el pà amb tomàquet, els castellers o la barretina, i moltes més.
JoSócAquí mostra un llistat dels 20 catalans que té a prop i la distància a la que es troben. A més, als usuaris que ho permetin, se’ls podrà ubicar sobre el mapa i enviar un missatge. Perfecte per contactar amb algun català per veure un partit de futbol estant a Nova York! També podràs observar un mapa mundial amb tots els usuaris que s’han descarregat l’aplicació.
A més, des de JoSócAquí podràs ajudar a ampliar la comunitat de catalans utilitzant les xarxes socials com Facebook o Twitter. Volem convertir-nos en una icona de Catalunya com ho són el FC Barcelona o l'Espanyol, Rac1 o La Vanguardia.
Disponible en català i castellà.
Jo Sóc Aquí
--

Los catalanes estamos en todas partes. Seguro que a ti también te ha pasado: estar en cualquier lugar del mundo, por muy lejos que fuera, y ¡oír a alguien cerca hablando catalán! La aplicación gratis JoSócAquí es un espacio virtual donde catalanes de todo el mundo se pueden localizar, expresar y comunicar de forma anónima. ¿Dónde crees que habrá más catalanes?
Cada usuario registrado tiene su número de catalán y rellena su perfil con una frase que defina que tipo de catalán es y una chapa con aquello de Catalunya con lo que más se identifica. Podrás escoger entre el Barça o el Espanyol, la crema catalana o el pan con tomate, los castellers o la barretina, y muchas más.
JoSócAquí muestra un listado de los 20 catalanes que tiene cerca y la distancia a la que se encuentran. Además, a los usuarios que lo permitan, se les podrá ubicar en el mapa y enviar un mensaje. ¡Perfecto para contactar con algún catalán para ver un partido de futbol estando en Nueva York! También podrás observar un mapa mundial con todos los usuarios que se han descargado la aplicación.
Además, desde JoSócAquí podrás ayudar a ampliar la comunidad de catalanes utilizando las redes sociales como Facebook o Twitter. Queremos convertir-nos en un icono de Catalunya como son el FC Barcelona o el Espanyol, Rac1 o La Vanguardia.
Disponible en catalán y castellano.
Jo Sóc Aquí

Tags: apk jo soc aqui, josócaquí apk, aplicacio catalunya al mon, josocaqui.apk, jo soc aqui apps, jo soc aqui la vanguardia, castellers rac 1, descarregar jo soc aqui, contes apk, josocaqui.

Recently changed in this version

Conté noves xapes!
Millores de velocitat
Correció de bugs

--

¡Contiene nuevas chapas!
Mejoras en velocidad.
Correción de bugs


Comments and ratings for JoSócAquí, Catalunya al món
  • (34 stars)

    by Raquel Perez-Castillejos on 27/04/2014

    Al menys la versio anterior corria al meu HTC one, pero aquesta nomes diu error de connexio, torna-ho a intentar... Una pena. Perque l,app estava be...