KASKUS

KASKUS

FREE

(4 stars)

(36K)


Download for Android Like

1,000,000 - 5,000,000 downloads

Add this app to your lists
Connect with the Largest Indonesian Community:
• Discuss the latest news
• Share your knowledge & tips
• Find your interest
• Buy & sell anything on FJB

Keep Posting Gan!

Tips: If you encountered login problem, please do Clear Data first (Setting > Application > Manage Application > KASKUS > Clear Data) or uninstall and re install the app

Tags: kaskus, kaskus apps, avatar kaskus, myxss ru, apps kaskus, www.kaskus comment.com, star s1 kaskus, kaskus.co.id, kaskus androd, www.kaskus. androisd.

Recently changed in this version

- Add search features on Hot Thread Archive
- Many bugs fixeds


Comments and ratings for KASKUS
  • (69 stars)

    by Andro s pribadi on 17/02/2015

    Tp sayangnya kalo bikin thread seperti kok ga emoticon nya sich.. ga kayak di komputer ato di internet browser. Kan jadi agak garing.

  • (69 stars)

    by Alpin Fajrin on 17/02/2015

    Upload foto di fjb gagal trus, yg lainnya Ok

  • (69 stars)

    by yuniarti - on 16/02/2015

    Lumayan,loadingnya lama...

  • (69 stars)

    by Sissy Safi'i on 16/02/2015

    Error client mulu mint, padahal mo update harga, pake browser bawaan, aplikasi, ampe pake browser pihak k3 tetep ga bs

  • (69 stars)

    by Fathan Asyhari on 15/02/2015

    tread fjbnya cuman muncul setengah ga full ketutup similiar item terus, dan kenapa sekarang jadi ga support spoiler dan kawan kawan lagi min fjbnya? but overall oke lah aplikasinya jadi tambah smooth.

  • (69 stars)

    by Amrul Haqqi on 15/02/2015

    citra mba enol

  • (69 stars)

    by Donny Indra on 15/02/2015

    Post reply ditungguin lama malah balik lg ke awal

More comments