LiveSafe FinderScreenshots

Description

LiveSafe Finder App
Een gerust gevoel voor u als mantelzorger of u als eigenaar van een object.
De LiveSafe Finder app
LiveSafe biedt mobiele alarmering, verkrijgbaar als los apparaat (de LiveSafe Tracker) en als toepassing voor smartphones (de LiveSafe App). Thuis of op vakantie, de LiveSafe mobiele alarmering werkt overal ter wereld.
De LiveSafe Finder app is bedoeld als aanvulling op de LiveSafe app en kan alleen gebruikt worden in combinatie met een LiveSafe tracker of een LiveSafe app.
Hoe werkt het
Met deze gratis App kunt u de personen met een LiveSafe Tracker op uw eigen smartphone volgen. Ook kunt u objecten als bijvoorbeeld smartphones en tablets waarop de LiveSafe App is geïnstalleerd, op uw eigen smartphone volgen. Ideaal voor mantelzorgers die op de hoogte willen zijn waar hun cliënten zich bevinden of als u wilt weten waar uw telefoon of tablet zich bevindt.
U vult in de LiveSafe Finder App het telefoonnummer in van degene die, of het object dat u wilt kunnen volgen. Vanaf dat moment kunt u via uw eigen smartphone de locatie van deze persoon of het object zien. Het is mogelijk meerdere personen of objecten toe te voegen.
Ga voor meer informatie naar onze website www.livesafe.nl

Users review

from 6 reviews

"Great"

8.4