Place2Be

Place2Be

FREE

(5 stars)

(1)


Download for Android

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Андроид Мобилната апликација “Place2Be” e уникатен мобилен сервис кој го спојува реалниот со виртуелниот (Facebook) свет. Главни особини на овој сервис е тоа што тој ве спојува вас и вашите пријатели, ви доволува да ја споделите вашата локација, да ги следите вашите омилени локации, да добивате сугестии за место кое би го попосетиле базирано на моќна статистика земена на примероци од вашите пријатели и вашите интереси Сервисот има и натпреварувачки карактер кој се согледува во собирањето на поени.
Во позадина на овој сервис работи моќен алгоритам кој ги спојува локациите во близина на корисниците на апликацијата, со соодветните Facebook pages.

Comments and ratings for Place2Be

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!