SatDROID

SatDROID

FREE

(5 stars)

(2)


Download for Android

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Aplikacija SatDROID oslanja se na GPS tehnologiju i njene mogućnosti koje su proširene i implementirane na jedan potpuno novi način. Namjenjena je prvenstveno korisnicima mtel mobilne mreže i trenutno je moguće se konektovati samo GPRS-om, da bi korisnici ostalih mreža bili filtrirani. Mogućnosti su brojne, a neke od njih su: pronalaženje lokacije na kojoj se nalazimo sa prikazom na mapi i reverznim geokodom, lično praćenje, podsjetnika po lokacijama, kao i čitava društvena mreža sa mogućnošću dodavanja prijatelja, njihovim lociranjem, objavljivanjem interesantnih lokacija i još mnogo toga. SatDROID aplikacija je jednostavna i intuitivna za korištenje, sa velikim potencijalom za dalji razvoj.

Tags: lociranje telefona, aplikacija za lociranje, lociranje mobitela, aplikacije za lociranje, lociranje prijatelja, aplikacija za lociranje mobitela, aplikacije za lociranje mobitela, lociranje telefona na u, app za lociranje, lociranje prijatelja appa.

Recently changed in this version

•Lociranje tačne pozicije korisnika sa prikazom na mapi i reverznim geokodom
•Kreiranje podsjetnika po lokacijama, u smislu da kada dođete na određenu lokaciju koju ste sami definisali telefon će vas obavjestiti o navedenom događaju
•Prijatelji, možda i najinteresantniji servis. Pruža mogućnost dodavanja za prijatelje korisnike istih aplikacija, njihovo lociranje, objavljivanje zanimljivih lokacija, razmjena poruka, komentara i sl.


Comments and ratings for SatDROID

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!