FREE DOWNLOAD

TELMORE til TELMORE

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Med TELMORE til TELMORE kan du ringe frit til alle andre TELMORE-numre. Denne app tjekker, hvilke af dine kontakter, der er TELMORE-kunder, og markerer dem med et TELMORE-logo. Vi har knap 700.000 mobilkunder, så mon ikke også, der er et par stykker i dine kontakter? Du kan tilmelde dig TELMORE til TELMORE til 29 kr./md. på Mit TELMORE under Mit abonnement.

  Det kan tage et par minutter, før logoerne bliver vist første gang. Hvis du ikke er TELMORE-kunde, kan du sagtens downloade app’en og se, hvor mange af dine kontakter, der er TELMORE-kunder. Husk, at selvom du downloader app’en, er du ikke automatisk tilmeldt TELMORE til TELMORE.

  App'en opdateres dagligt og bruger derfor data. Vi anbefaler, at du slår data-roaming fra, når du er i udlandet.

  Har du inputs til, hvordan vores TELMORE til TELMORE app kan blive endnu bedre, eller har du en god idé til en ny, fed app? Opret din idé på vores idéforum, http://ide.telmore.dk/, hvor vi vurderer den og kommer med feedback til dig. Andre har også mulighed for at stemme på din gode idé.

  Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med TELMORE til TELMORE app’en, kan du kontakte vores kundeservice på info@telmore.dk.

  Tags: mit telmore , telmore , ideforum telmore , telmore finance

  Users review

  from 51 reviews

  "Good"

  6.6