Vangsten

Vangsten

FREE

(4 stars)

(134)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists

+ By Venema

Bewaar je vangsten, Deel je visavonturen, Battle met je vismaten en Vang Meer met de Vangsten app, het officiële mobiele logboek van Vangstenregistratie.nl. De Vangsten app wordt al sinds 2011 doorlopend verbeterd met jullie feedback.
---

Je hebt zonet een kanjer van een vis teruggezet. In puntgave conditie, misschien wel een nieuw pr. Je opent je app, voert je vangst in en uploadt je foto. Vijf seconden werk: je vismaten krijgen meteen bericht, je Facebook en Twitter vrienden ook, als je dat wilt.

Het belangrijkste: deze visfoto raak je nooit meer kwijt. Sterker nog, je hebt hem vanaf nu áltijd bij je. Samen met informatie over de dag, het aas, watertype en vistechniek.

Met de Vangsten app bewaar en deel je niet alleen je eigen visfoto's, je blijft ook gemakkelijk op de hoogte van de sportvis avonturen van je vismaten. Of je nu thuis bent, op het water, of op je werk... je bladert met gemak even door de actuele vangsten.

De mooiste visfoto's van Nederland worden door de redactie uitgelicht op de startpagina. De meest prachtige vissen, de mooiste composities, bijzondere vangsten: ze komen allemaal voorbij.

De Vangsten app zorgt gegarandeerd voor je dagelijkse portie sportvisplezier!

Recently changed in this version

Bugfix: melding "Database bijwerken" blijft niet meer hangen


Comments and ratings for Vangsten

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!