Viborg HK

Viborg HK

FREE

(5 stars)

(23)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Viborg HK for Android screenshot
View bigger - Viborg HK for Android screenshot
View bigger - Viborg HK for Android screenshot
View bigger - Viborg HK for Android screenshot
Med Viborg HK's officielle App behøver du aldrig mere gå glip af en kamp! Som den første klub i dansk håndbold kan Viborg HK nu introducere livescore på mobilen.

Du kan følge Viborg HK og alle andre klubbers ligakampe mål for mål og sekund for sekund. App'en viser dig endda, hvem det er, der har sendt bolden i kassen.

Udover det banebrydende livescore-system giver App'en dig nyhedsupdates fra Viborg HK, stillinger og spillerprofiler direkte på mobilen. Med den indbyggede kampkalender har du også altid det fulde overblikket over, hvornår de grønblusede spiller deres kampe.

Tags: www.viborg hk.

Recently changed in this version

Med den seneste opdatering af Viborg HK’s app. kan du nu som sæsonkortholder få dit kort på din mobil! Det er uanset hvilke type kort du måtte have der giver adgang til Viborg HK’s hjemmekampe!
Gå ind i menupunktet ”Sæsonkort” og indtast det kortn som står på dit kort og tryk på ”Hent sæsonkort”. Herefter vil der bliver hentet en ”kopi” af dit kort ned på telefonen og det kan du medbringe næste gang du skal i Viborg Stadionhal. Nemt og bekvemt.
Dit kort kan kun scanner 1 gang :)


Comments and ratings for Viborg HK

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!