autototal

autototal

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - autototal for Android screenshot
View bigger - autototal for Android screenshot
View bigger - autototal for Android screenshot
AutoTotal

Descriere

AutoTotal – © Alege Originalul! este primul software pentru iPhone si iPad, ce faciliteaza magazinelor si service-urilor auto (din Romania), identificarea si lansarea de comenzi de piese, catre AD Auto Total, atat OE cat si aftermarket (filtre, elemente de directie/ suspensie, elemente de franare, anvelope, uleiuri, elemente de caroserie, scule si utilaje de service).

Pe baza bazelor de date TecDoc, precum si a informatiilor de la furnizorii de piese de schimb, utilizatorul aplicatiei AutoTotal poate determina usor piesele de schimb necesare, prin introducerea datelor auto. Exista posibilitatea, de asemenea, de a identifica si de a comanda direct piesa de schimb corecta prin intermediul înregistrarii numarului de ordine al producatorului, numar articol, numarului comparativ OE sau prin notiuni de cautare universale.

Pentru fiecare articol cautat (dintr-un total de aproximativ patru milioane de articole) sunt afisate în aplicatia AutoTotal toate informatiile relevante, cum ar fi caracteristicile tehnice sau pozele produsului respectiv.

Pentru utilizarea completa a aplicatiei AutoTotal este necesar sa se atribuie prin unul din reprezentantii de vanzari AD Auto Total un numar de client si o parola.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati reprezentantul dvs. de vânzari sau pe adresa de e-mail sesizari@autototal.ro

Tags: program auto total, www.auto total alege, scule programare, autototal, blog autototal, auto total cod piesa, program autototal alege originalul, autototal from, ad auto total, cod piasa autototal.

Comments and ratings for autototal
  • (46 stars)

    by Bogdan Motocu on 22/01/2014

    A durat o vesnicie sa ma pot loga cu user si parola. A trebuit sa dau n telefoane la autototal. Si dupa ce am reusit sa ma loghez, nu imi arata preturi. Mai trebuie lucrat la aplicatie...