BimaTRI

BimaTRI

FREE

(4 stars)

(45K)


Download for Android Like

1,000,000 - 5,000,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - BimaTRI for Android screenshot
View bigger - BimaTRI for Android screenshot
View bigger - BimaTRI for Android screenshot
View bigger - BimaTRI for Android screenshot
The first application in Indonesia with 'push notification', that could remind you to top up your data quota. Top up will be easier now because you can buy it directly from gadget. BIMA can give information about your Tri profile and give a recommendation which package suitable for you.

Features:

1. Notification.
“Push notification” or an automatic notification reminds you of your remaining internet quota and you don’t ever have to worry about running out of quota.

2. Top up quota/balance.
Top up quota/balance will be easier, via:
* Voucher by entering the voucher code.
* Online by debit/credit card.

3. Your Tri profile.
Display your Tri information:
* Card number.
* Validity.
* Balance.
* Info quota:
* Data.
* Call.
* SMS.
* BlackBerry.
* Info access 11 sites.

4. Package recommendation.
Recommends packages based on your needs; Data packages, BlackBerry, calls, SMS.

5. Tips & trick.
Giving you quick information on latest apps for your internet activities.

For suggestions and complaints, please contact 3Agent in 3Store or to :
* 123 (Rp 300/call for prepaid)
* 089644000123
* or email to 3care@three.co.id

Tags: cara login bimatri, cara register bimatri, maaf, registrasi hanya bisa dilakukan melalui jaringan internet tri, bimatri, registrasi bimatri, register bimatri, cara log in bimatri, cara mendaftar bima tri, cara register di aplikasi bimatri, cara menginstal bimatri untuk.

Recently changed in this version

For your convenient, BimaTri will assist you to ensure you have set the correct APN on your smartphone.
* For Android version 4.0 and above, if you can’t login in BimaTri, please check the APN setting guidance.
* For Android version 4.0 and below, BimaTri will automatically update the APN setting on your smartphone.


Comments and ratings for BimaTRI
  • (67 stars)

    by Steve Kwon on 02/04/2015

    Bagus ,murah dan kenceng akan lbh baik lagi jika tri di kembangkan 4g/lte agar dapat menjadi provider terbaik di indonesia

  • (67 stars)

    by Suryanto Lim on 02/04/2015

    Udah sejam nungguin loadingan apps ini, ampe bosen,akhirnya nulis review ini deh. Kenapa ya ga muncul apa2, cuma gambar bulet cincin muter2 doang. Internetan lancar, tp bimaTri doang yg ga ada apa2nya.Benerin dong.

  • (67 stars)

    by Mohammad Yassin on 02/04/2015

    Liked it

  • (67 stars)

    by Haris Syahnawi on 02/04/2015

    Lumayan

  • (67 stars)

    by M Fitra Arief on 01/04/2015

    Simple dan sangat membantu

  • (67 stars)

    by N Kim on 01/04/2015

    Kendala setiap reload pulsa pakai credit card kenapa loading nya lama banget ya buat konfirmasi password? Padahal sinyal sangat bagus.. Kadang juga aplikasi force sendiri... Overall sangat bagus buat customers yg urgent butuh pulsa atau isi paket kuota ;) UI juga interaktif gak bikin bungung. Tolong di kembangkan lagi \m/

  • (67 stars)

    by Wahyu Shahab on 01/04/2015

    Notifikasi gak bisa di delete.. Wlopun udah di read ttp masih ada count nya.. Fix it please

More comments