EnergyWatch Sverige

EnergyWatch Sverige

FREE

(3 stars)

(113)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Together with our smart products EnergyWatch, SmartPlug and SmartTemp helps you monitor and control your home wherever you are.

This version of EnergyWatch only suports swedish. There is also a finish version, but at the moment no english version.

Tags: energywatch, vattenfall energy calculator.

Recently changed in this version

De synliga förändringarna i den nya versionen av EnergyWatch-appen är främst att det nu finns totalsummeringar tillgängliga för EnergyWatch-elförbrukningsdiagram. Såväl på dag, månad och år samt även för jämförelser mellan dessa. I övrigt har teamet bakom Energywatch jobbat mycket med att snabba upp funktioner ytterligare samt även korrigera tidigare inrapporterade problem.


Comments and ratings for EnergyWatch Sverige
 • (51 stars)

  by torbjorn harrysson on 05/03/2015

  Har nyttjat ett tag och trodde smarttemp skulle synas ihop med elförbrukningen. Men icke. Implementera detta som en graf så är det ännu smartare. Tipsa på mailadressen går inte då mailet kommer tillbaka

 • (51 stars)

  by Anders Bohlin on 15/10/2014

  Oslagbar produkt för att lära sig förstå sin elförbrukning.

 • (51 stars)

  by Fredrik Claesson on 17/02/2014

  Några problem: * skärmrotation för att fram historik smartplug är inte intuitivt. Krävs en knapp för detta. * glömmer bort lösenordet.

 • (51 stars)

  by Björn Hutmacher on 30/05/2013

  Krånglig, svårt att ansluta och ser ut som om man sitter på en trött iPhone fastän man har Android. Kan ni inte skriva appen för Android istället och använda guidelines för vårt användargränssnitt? Kräver installation av Adobe AIR, vilket inte heller känns helt intressant.

 • (51 stars)

  by Anders Westin on 09/01/2013

  Installerade appen i tron att den använde datat från fjärravläsningen, men icke, man var tvungen att köpa till en avläsning enhet :-( .