Fonecta Caller

Fonecta Caller

FREE

(4 stars)

(6K)


Download for Android Like

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
Fonecta Caller on uuden ajan puhelinluettelo, joka tuo kaikki Suomen yhteystiedot maksutta kännykkääsi Suomen kattavimmasta yhteystietopankista. Yhteystietohaun avulla saat sekä yritysten että yksityishenkilöiden puhelinnumerot, nimet ja osoitteet suoraan puhelimeesi niin numeron kuin nimen perusteella. Näet myös jo ennen vastaamista kuka soittaa, kun puhelu tulee sinulle tuntemattomasta numerosta. Soiton jälkeen voit joko tallettaa soittajan tiedot kätevästi puhelimesi yhteystietoihin tai siirtää ne estolistalle, jolloin sinun ei tarvitse enää vastata ei-toivottuihin puheluihin. Automaattisella päivitystoiminnolla päivität yhteystiedot puhelimesi osoitekirjassa ajan tasalle – yhdellä napin painalluksella. Sovelluksesta löydät myös ajoneuvotiedot, kuten ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan, rekisterinumeron perusteella. Ajoneuvotietojen hauista veloitetaan erillinen maksu, joka suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta.

* Fonecta Callerin käyttö on maksutonta. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset kuitenkin Fonecta-tilin, johon rekisteröitymiestä veloitetaan 0,25 € kertaluontoinen maksu, sillä Suomessa ei voi luovuttaa yksityishenkilöiden yhteystietoja vastikkeetta.

Fonecta Caller tarvitsee vähintään 3G datayhteyden toimiakseen. Suosittelemme kiinteähintaista datapakettia tai wlan-yhteyttä.

Tags: fonecta caller, fonecta caller ei toimi, fonecta, lataa fonecta caller, fonecta caller roaming, fonecta caller saunalahti, sonera caller, fonecta caller lataus, fonecta caller lataa, osoitehaku ilmainen fonecta.

Recently changed in this version

Uutta versiossa 4.7.5:
- PINS etuohjelman tuki, ohjelmassa mukana olevat yritykset on merkitty hakutuloksiin
- Palvelee alueella -merkintä yrityksille, joilla toimintaa usealla paikkakunnalla
- Mahdollisuus lähettää yrityksille viestejä suoraan sovelluksesta
- Pieniä korjauksia ja parannuksia

Tietoja päivityksistä ja uutuuksista löydät:
www.facebook.com/FonectaCaller


Comments and ratings for Fonecta Caller
 • (66 stars)

  by Tomi Ruusala on 20/02/2015

  Toimii todella hyvin. Ainoa ongelma on että ajoittain näyttää hakutuloksia myös tallennetuille numeroille.

 • (66 stars)

  by Rosse Granholm on 18/02/2015

  Entinen ulkonäkö oli nätimpi ja käytännöllisempi. Jonkun soittaessa hakutuloksen ponnahtamisessa ruudulle kestää ihan liian kauan, vuosi sitten kun viimeksi androidilla tätä käytin se oli heti ruudulla (eihän tällä tee mitään jos tuloksen näkee vasta kun puhelun lopettaa..) korjatkaa pliis! Sille ulkonäöllekin vois jtn muuta kehittää.. Muuten hyvä hakuohjelma! :)

 • (66 stars)

  by Ilkka Jussila on 20/01/2015

  Jos vastaamatta jäänyttä numeroa yrittää hakea, ei se onnistu tämän sovelluksen kautta suoraan. Aiempi versio oli parempi.

 • (66 stars)

  by Jouni Kivilahti on 18/01/2015

 • (66 stars)

  by Henrik Andler on 23/12/2014

  vähän ruma mutta toimii!

 • (66 stars)

  by Harri Karlstedt on 23/12/2014

  If you're living in Finland this is a great app to find numbers and contacts

 • (66 stars)

  by Jani Saksa on 15/12/2014

  En käytä tätä kuin tuntemattoman numeron hakuun, vaikkei kaikki numerot ole rekisteröityjä, ja myös yläreunassa näkyvä boksi viestin tullessa usein antaa luettaa sen siinä, et jos ei oo kiire vastata niin ei tarvi mennä viesteihin - jos oli ruutu auki ja näkyvissä :) Mitä vähän katsoin niin muun ohjelman UI näytti helpolta.

More comments