Fonecta Caller

Fonecta Caller

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
Fonecta Caller on uuden ajan puhelinluettelo, joka tuo kaikki Suomen yhteystiedot maksutta kännykkääsi Suomen kattavimmasta yhteystietopankista. Yhteystietohaun avulla saat sekä yritysten että yksityishenkilöiden puhelinnumerot, nimet ja osoitteet suoraan puhelimeesi niin numeron kuin nimen perusteella. Näet myös jo ennen vastaamista kuka soittaa, kun puhelu tulee sinulle tuntemattomasta numerosta. Soiton jälkeen voit joko tallettaa soittajan tiedot kätevästi puhelimesi yhteystietoihin tai siirtää ne estolistalle, jolloin sinun ei tarvitse enää vastata ei-toivottuihin puheluihin. Automaattisella päivitystoiminnolla päivität yhteystiedot puhelimesi osoitekirjassa ajan tasalle – yhdellä napin painalluksella. Sovelluksesta löydät myös ajoneuvotiedot, kuten ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan, rekisterinumeron perusteella. Ajoneuvotietojen hauista veloitetaan erillinen maksu, joka suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta.

* Fonecta Callerin käyttö on maksutonta. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset kuitenkin Fonecta-tilin, johon rekisteröitymiestä veloitetaan 0,25 € kertaluontoinen maksu, sillä Suomessa ei voi luovuttaa yksityishenkilöiden yhteystietoja vastikkeetta.

Fonecta Caller tarvitsee vähintään 3G datayhteyden toimiakseen. Suosittelemme kiinteähintaista datapakettia tai wlan-yhteyttä.

Tags: fonecta caller, fonecta caller ei toimi, fonecta, lataa fonecta caller, fonecta caller roaming, fonecta caller saunalahti, fonecta caller lataus, sonera caller, fonecta caller lataa, osoitehaku ilmainen fonecta.

Recently changed in this version

Uutta versiossa 4.7:
Hakuhistoriasta saa lisätietoja haun ajankohdasta
Lähimpien hakutulosten paikannuksen toimintaa parannettu
Yhteystiedoilla voi olla useita kuvia
Nopeutettu hakutulosten lataamista
Myös sähköpostiosoitteella voi kirjautua palveluun
Parannettu ulkomaalaisten numeroiden osoitekirjapäivitystä

4.6.1
- Selkeytetty hakukenttä

Tietoja päivityksistä ja uutuuksista löydät:
www.facebook.com/FonectaCaller


Comments and ratings for Fonecta Caller
 • (66 stars)

  by Ilkka Jussila on 20/01/2015

  Jos vastaamatta jäänyttä numeroa yrittää hakea, ei se onnistu tämän sovelluksen kautta suoraan. Aiempi versio oli parempi.

 • (66 stars)

  by Jouni Kivilahti on 18/01/2015

 • (66 stars)

  by Henrik Andler on 23/12/2014

  vähän ruma mutta toimii!

 • (66 stars)

  by Harri Karlstedt on 23/12/2014

  If you're living in Finland this is a great app to find numbers and contacts

 • (66 stars)

  by Jani Saksa on 15/12/2014

  En käytä tätä kuin tuntemattoman numeron hakuun, vaikkei kaikki numerot ole rekisteröityjä, ja myös yläreunassa näkyvä boksi viestin tullessa usein antaa luettaa sen siinä, et jos ei oo kiire vastata niin ei tarvi mennä viesteihin - jos oli ruutu auki ja näkyvissä :) Mitä vähän katsoin niin muun ohjelman UI näytti helpolta.

 • (66 stars)

  by Mikko Lampi on 16/11/2014

  Ei tunnu tässä luurissa toimivan. Asentuu normaalisti, mutta ei toimi

 • (66 stars)

  by Matti Heinonen on 16/09/2014

  when this is installed google now hotword (ok google) detection stops working.

More comments