Fonecta Caller

Fonecta Caller

FREE

(4 stars)

(3,570)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Fonecta Caller on uuden ajan puhelinluettelo, joka tuo kaikki Suomen yhteystiedot maksutta kännykkääsi Suomen kattavimmasta yhteystietopankista. Yhteystietohaun avulla saat sekä yritysten että yksityishenkilöiden puhelinnumerot, nimet ja osoitteet suoraan puhelimeesi niin numeron kuin nimen perusteella. Näet myös jo ennen vastaamista kuka soittaa, kun puhelu tulee sinulle tuntemattomasta numerosta. Soiton jälkeen voit joko tallettaa soittajan tiedot kätevästi puhelimesi yhteystietoihin tai siirtää ne estolistalle, jolloin sinun ei tarvitse enää vastata ei-toivottuihin puheluihin. Automaattisella päivitystoiminnolla päivität yhteystiedot puhelimesi osoitekirjassa ajan tasalle – yhdellä napin painalluksella. Sovelluksesta löydät myös ajoneuvotiedot, kuten ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan, rekisterinumeron perusteella. Ajoneuvotietojen hauista veloitetaan erillinen maksu, joka suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta.

* Fonecta Callerin käyttö on maksutonta. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset kuitenkin Fonecta-tilin, johon rekisteröitymiestä veloitetaan 0,25 € kertaluontoinen maksu, sillä Suomessa ei voi luovuttaa yksityishenkilöiden yhteystietoja vastikkeetta.

Fonecta Caller tarvitsee vähintään 3G datayhteyden toimiakseen. Suosittelemme kiinteähintaista datapakettia tai wlan-yhteyttä.

Tags: fonecta caller, fonecta caller ei toimi, fonecta, lataa fonecta caller, fonecta caller roaming, fonecta caller saunalahti, fonecta caller lataus, fonecta caller lataa, sonera caller, osoitehaku ilmainen fonecta.

Recently changed in this version

4.5 Uudet ominaisuudet
- Ajanvaraus mahdollista yrityksiin joissa Fonecta Ajanvaraus käytössä
- bugikorjauksia

Lisää tietoja päivityksistä ja uutuuksista löydät:
https://www.facebook.com/FonectaCaller


Comments and ratings for Fonecta Caller
 • (66 stars)

  by Timo Kataja on 18/06/2014

  Hyvä ja hyödyllinen.

 • (66 stars)

  by Kalle Rautiainen on 26/05/2014

  Toimii hyvin, joillain laitteilla toi pallo salaman softa toimii paremmin.

 • (66 stars)

  by ark fine on 27/04/2014

  Tosi hyvä

 • (66 stars)

  by Teemu Hujanen on 17/04/2014

  Really helpful!

 • (66 stars)

  by Shahzad Hussain on 26/02/2014

 • (66 stars)

  by Mihajlo Jagodic on 24/02/2014

 • (66 stars)

  by Arttu Romo on 18/02/2014

  Sometimes takes a long time to show the caller due to network lag