Fonecta Caller

Fonecta Caller

FREE

(4 stars)

(6K)


Download for Android Like

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
Fonecta Caller on uuden ajan puhelinluettelo, joka tuo kaikki Suomen yhteystiedot maksutta kännykkääsi Suomen kattavimmasta yhteystietopankista. Yhteystietohaun avulla saat sekä yritysten että yksityishenkilöiden puhelinnumerot, nimet ja osoitteet suoraan puhelimeesi niin numeron kuin nimen perusteella. Näet myös jo ennen vastaamista kuka soittaa, kun puhelu tulee sinulle tuntemattomasta numerosta. Soiton jälkeen voit joko tallettaa soittajan tiedot kätevästi puhelimesi yhteystietoihin tai siirtää ne estolistalle, jolloin sinun ei tarvitse enää vastata ei-toivottuihin puheluihin. Automaattisella päivitystoiminnolla päivität yhteystiedot puhelimesi osoitekirjassa ajan tasalle – yhdellä napin painalluksella. Sovelluksesta löydät myös ajoneuvotiedot, kuten ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan, rekisterinumeron perusteella. Ajoneuvotietojen hauista veloitetaan erillinen maksu, joka suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta.

* Fonecta Callerin käyttö on maksutonta. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset kuitenkin Fonecta-tilin, johon rekisteröitymiestä veloitetaan 0,25 € kertaluontoinen maksu, sillä Suomessa ei voi luovuttaa yksityishenkilöiden yhteystietoja vastikkeetta.

Fonecta Caller tarvitsee vähintään 3G datayhteyden toimiakseen. Suosittelemme kiinteähintaista datapakettia tai wlan-yhteyttä.

Tags: fonecta caller, fonecta caller ei toimi, fonecta, lataa fonecta caller, fonecta caller roaming, fonecta caller saunalahti, fonecta caller lataus, sonera caller, fonecta caller lataa, osoitehaku ilmainen fonecta.

Recently changed in this version

Uutta versiossa 4.8.1:
- Hakutulosten uusi ulkoasu
- Yritysketjujen profiilit
- Korostus hyviä käyttäjäsuosituksia Osuma.fi -palvelussa saaneille yrityksille sekä ohjaus kyseisiin arvioihin
- Huawei-laitteiden bugi-korjaus
- Pieniä korjauksia ja parannuksia

Tietoja päivityksistä ja uutuuksista löydät:
www.facebook.com/FonectaCaller

Tietoa Fonectan palveluista yrityksille:
https://www.fonecta.fi/yrityksille/fonecta-profiili/


Comments and ratings for Fonecta Caller
 • (66 stars)

  by Terho Siikanen on 02/05/2015

  Salasana kirjoitetaan selkokielisenä ja tallentuu siten oppiviin näppäimistöihin ja lähetetään pilviin.

 • (66 stars)

  by abc def on 09/04/2015

  It charged me the fee and still never sent a password! It has now charged me 3.80 for vehicle information and replying with no information/secret found and they still charge for a non working service. Bunch of crooks don't give them a cent just a load of false advertising and non working services.

 • (66 stars)

  by Biku Bista on 28/03/2015

  Veloitti 0,25€ enkä saanu tunnuksii.

 • (66 stars)

  by Marko Kaasila on 24/02/2015

  Must be some problem with the app, consumed so much resources that made even calling like slow motion movie

 • (66 stars)

  by Tomi Ruusala on 20/02/2015

  Toimii todella hyvin. Ainoa ongelma on että ajoittain näyttää hakutuloksia myös tallennetuille numeroille.

 • (66 stars)

  by Rosse Granholm on 18/02/2015

  Entinen ulkonäkö oli nätimpi ja käytännöllisempi. Jonkun soittaessa hakutuloksen ponnahtamisessa ruudulle kestää ihan liian kauan, vuosi sitten kun viimeksi androidilla tätä käytin se oli heti ruudulla (eihän tällä tee mitään jos tuloksen näkee vasta kun puhelun lopettaa..) korjatkaa pliis! Sille ulkonäöllekin vois jtn muuta kehittää.. Muuten hyvä hakuohjelma! :)

 • (66 stars)

  by Ilkka Jussila on 20/01/2015

  Jos vastaamatta jäänyttä numeroa yrittää hakea, ei se onnistu tämän sovelluksen kautta suoraan. Aiempi versio oli parempi.

More comments