Fonecta Caller

Fonecta Caller

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
Fonecta Caller on uuden ajan puhelinluettelo, joka tuo kaikki Suomen yhteystiedot maksutta kännykkääsi Suomen kattavimmasta yhteystietopankista. Yhteystietohaun avulla saat sekä yritysten että yksityishenkilöiden puhelinnumerot, nimet ja osoitteet suoraan puhelimeesi niin numeron kuin nimen perusteella. Näet myös jo ennen vastaamista kuka soittaa, kun puhelu tulee sinulle tuntemattomasta numerosta. Soiton jälkeen voit joko tallettaa soittajan tiedot kätevästi puhelimesi yhteystietoihin tai siirtää ne estolistalle, jolloin sinun ei tarvitse enää vastata ei-toivottuihin puheluihin. Automaattisella päivitystoiminnolla päivität yhteystiedot puhelimesi osoitekirjassa ajan tasalle – yhdellä napin painalluksella. Sovelluksesta löydät myös ajoneuvotiedot, kuten ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan, rekisterinumeron perusteella. Ajoneuvotietojen hauista veloitetaan erillinen maksu, joka suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta.

* Fonecta Callerin käyttö on maksutonta. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset kuitenkin Fonecta-tilin, johon rekisteröitymiestä veloitetaan 0,25 € kertaluontoinen maksu, sillä Suomessa ei voi luovuttaa yksityishenkilöiden yhteystietoja vastikkeetta.

Fonecta Caller tarvitsee vähintään 3G datayhteyden toimiakseen. Suosittelemme kiinteähintaista datapakettia tai wlan-yhteyttä.

Tags: fonecta caller, fonecta caller ei toimi, fonecta, lataa fonecta caller, fonecta caller roaming, fonecta caller saunalahti, fonecta caller lataus, fonecta caller lataa, sonera caller, osoitehaku ilmainen fonecta.

Recently changed in this version

4.5.2
Uudet ominaisuudet:
- Osoitekirjapäivityksen parannuksia (tarkempi osoitteiden analysointi)

Korjauksia:
- Kuka Soittaa -toiminto esti joissakin laitteissa lukitusruudun aukeamisen
- Mikäli ajoneuvohaku päättyy virhetilanteeseen, hakuhistoria ja saldo päivitetään automaattisesti käyttöliittymään
- Lisätty suuret näyttökoot tuki, tablet-laitteita varten.

Lisää tietoja päivityksistä ja uutuuksista löydät:
https://www.facebook.com/FonectaCaller


Comments and ratings for Fonecta Caller
 • (66 stars)

  by Arttu Romo on 18/02/2014

  Sometimes takes a long time to show the caller due to network lag

 • (66 stars)

  by Zahid Choudhury on 10/01/2014

  Ihana

 • (66 stars)

  by Antti Urpelainen on 29/12/2013

  Ylimääräinen overflow-menunäppäin laitteissa, joissa ei ole erillistä menunäppäintä. Ei pysty vaihtamaan pyyhkäisemällä nimi-/numerohaun välillä vaikka käyttöliittymä näyttääkin siltä. Epästandardi ikoni ja näkymä asetusvalikolle.

 • (66 stars)

  by Kanya Auvinen on 14/12/2013

  Miten pärjäsin ennen ilman tätä sovellusta?

 • (66 stars)

  by Kalle Voutilainen on 08/10/2013

  Best

 • (66 stars)

  by Simi-Sakari Inkinen on 18/08/2013

  Täydellinen ohjelma! Todella hyvä pienyrityksenkin käyttöön. Nimet ja osoitteet helppo päivittää suoraan googlen palveluun.

 • (66 stars)

  by Jari Veteläinen on 21/06/2013

  Toimii loistavasti. Puhelinmyyjien nunerot estolistalle ominaisuus on parhautta. Nyt saa noiltaki urpoilta olla rauhassa.