Fonecta Caller

Download Fonecta Caller Fonecta Caller icon

Fonecta Caller

by: Fonecta | 8.2 6.2K

8.2 Users
rating

Screenshots

Description

Fonecta Caller on uuden ajan puhelinluettelo, joka tuo kaikki Suomen yhteystiedot maksutta kännykkääsi Suomen kattavimmasta yhteystietopankista. Yhteystietohaun avulla saat sekä yritysten että yksityishenkilöiden puhelinnumerot, nimet ja osoitteet suoraan puhelimeesi niin numeron kuin nimen perusteella. Näet myös jo ennen vastaamista kuka soittaa, kun puhelu tulee sinulle tuntemattomasta numerosta. Soiton jälkeen voit joko tallettaa soittajan tiedot kätevästi puhelimesi yhteystietoihin tai siirtää ne estolistalle, jolloin sinun ei tarvitse enää vastata ei-toivottuihin puheluihin. Automaattisella päivitystoiminnolla päivität yhteystiedot puhelimesi osoitekirjassa ajan tasalle – yhdellä napin painalluksella. Sovelluksesta löydät myös ajoneuvotiedot, kuten ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan, rekisterinumeron perusteella. Ajoneuvotietojen hauista veloitetaan erillinen maksu, joka suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta.

* Fonecta Callerin käyttö on maksutonta. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset kuitenkin Fonecta-tilin, johon rekisteröitymiestä veloitetaan 0,25 € kertaluontoinen maksu, sillä Suomessa ei voi luovuttaa yksityishenkilöiden yhteystietoja vastikkeetta.

Fonecta Caller tarvitsee vähintään 3G datayhteyden toimiakseen. Suosittelemme kiinteähintaista datapakettia tai wlan-yhteyttä.

Tags: fonecta caller , fonecta caller ei toimi , fonecta , lataa fonecta caller , fonecta caller roaming , fonecta caller saunalahti , sonera caller , fonecta caller lataus

Users review

from 6.193 reviews

"Great"

8.2

Users activity

Pasi

by Pasi

Downloaded

Jmk

by Jmk

Downloaded

Jyrki

by Jyrki

Downloaded

aRsKaaKsRa

by aRsKaaKsRa

Downloaded

Salkkarit

by Salkkarit

Downloaded

paskaharja

by paskaharja

Downloaded

Janne

by Janne

Downloaded

Jonnie

by Jonnie

Downloaded

Jarmo

by Jarmo

Downloaded