kclScreenshots

Description

Vi importerer, markedsfører og distribuerer bilutstyr og slitedeler, bil- og båtkomfort, håndverktøy, industriverktøy, smøre- og verkstedsutstyr, bygg- og anleggsprodukter, hydraulikk komponenter og pneumatikk. Norge er vårt hjemmemarked. Vi leverer i hele landet, senest over natt.

Med en meget bred og dyp produktportefølje innenfor mange virksomhetsområder, kan vi bedre fungere som en totalleverandør. For våre kunder innebærer dette større tidseffektivitet, lavere utgifter, bedre leveranser og totale betingelser. Få kan sammenlignes med vår bredde nasjonalt. For deg skal KCL være en problemløser.

Vår produktportefølje består av verdensomspennende merkevarer, som vi med trygghet og stolthet er markedsførere av.

Vi setter produktkompetanse høyt, som en viktig del av vårt totale markedstilbud. Ved siden av å tilby en rekke kvalitets produkter til ulike formål, har vi også dyktige medarbeidere som besitter den nødvendige kunnskap om dem. Dette for å kunne tilby våre kunder en best mulig service, både før og etter en handel.

Vi har 35 års erfaring som leverandør av komplette hydraulikk-aggregater og er en av markedets mest komplette leverandører. Våre eksperter besitter høy fagkunnskap og lang erfaring, og vi har markedets bredeste sortiment. Vi skreddersyr løsninger tilpasset kundens behov, med eget produksjons- og serviceverksted.

Sortimentet omfatter komponenter, ferdige produkter og sammenbygde enheter. Hydraulikk-avdelingen har et komplett og bredt produktspekter som dekker de fleste oppgaver innen de fleste industrier.

Vi har også kompetanse til å beregne og tilby hydraulikk-aggregeter, komplette systemer og løsninger med tegningsunderlag og beskrivelser. Vi tilbyr også offshore-industrien komplette systemer, delsystemer og enkeltkomponenter, med full dokumentasjon.

Tags: دانلود kclبرای اندروید

Users review

from 2 reviews

"Awesome"

9